Κανονικά θα πραγματοποιηθούν, αύριο Πέμπτη, οι εμβολιασμοί ενηλίκων αλλά και παιδιών άνω των 12 ετών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.
Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στον mega εμβολιαστικό κέντρο "Προμηθέας", αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.
Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων "Αγία Σοφία" και "Π. & Α. Κυριακού", Γ.Ν. "Ασκληπιείο", Γ.Ν. Ελευσίνας "Θριάσιο", ΓΝΠ "Τζάνειο", ΓΝΔΑ "Αγία Βαρβάρα", ΠΓΝ "Αττικόν", Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση "Ελευθερία" νέα ραντεβού τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr