Κοκαΐνη, κάναβη και αλκοόλ ανιχνεύθηκαν στη σορό της Μυρτώς, της 19χρονης καλλονής που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά.
"Οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας", δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της. Υποστηρίζει, επίσης, ότι οι συλληφθέντες έδωσαν ουσίες στο παιδί του, για να το κάνουν υποχείριό τους.
Σύμφωνα με τον πατέρα της Μυρτώς, έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον 3 νεαρές γυναίκες στο γραφείο του δικηγόρου του και φέρεται να έχουν πει ότι κατά το παρελθόν έχουν προσεγγιστεί από τα ίδια άτομα που κατηγορούνται για το θάνατο της 19χρονης και έχουν υποστηρίξει ότι είχαν μια παρόμοια ιστορία "παγίδευσης".
Ότι δηλαδή τις πλησίασαν, δίνοντάς τους ναρκωτικά για να τις εκμεταλλευτούν σεξουαλικά. Ήδη μια νεαρή γυναίκα [μητέρα ενός μικρού παιδιού σήμερα] έχει μιλήσει δημόσια για την δική της ιστορία από το 2022, όπου προσεγγίστηκε από έναν από τους κατηγορουμένους, ο οποίος – όπως λέει - της έβαλε κάποιο ναρκωτικό στο ποτό και την εκμεταλλεύτηκε. Αυτές όμως οι 3 κοπέλες, είναι νέες περιπτώσεις.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Μυρτώς προσπαθεί να τις πείσει να πάνε να καταθέσουν, μια κοπέλα βρίσκεται κοντά στο να δεχτεί να μιλήσει στις Αρχές, ενώ ο πατέρας της άτυχης κοπέλας κάνει έκκληση στις κοπέλες να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν και να δώσουν πληροφορίες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
