
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες του 53χρονου από τον Κολωνό και του 42χρονου στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών με τους κατηγορούμενους να αρνούνται τον βιασμό.
Όπως υποστήριξαν, είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη.
Πρώτος μίλησε στην ανακρίτρια ο 53χρονος, ο οποίος ομολόγησε το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, παραδεχόμενος τις σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη στον Κολωνό.
Όμως, όπως είχε γραφτεί, τήρησε το δικαίωμα της σιωπής για όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ήτοι τον βιασμό, την εμπορία ανθρώπων και τη μαστροπεία.
Από την πλευρά του ο 42χρονος παραδέχτηκε τη γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, όπως και το ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη έναντι αμοιβής περισσότερο από μια φορές.
Μάλιστα κατέθεσε πως τα χρήματα τα οποία ήταν 50-70 ευρώ τα έδινε στο ίδιο το παιδί, όχι στον συγκατηγορούμενό του.
Κατέθεσε ακόμη πως την κοπέλα την έβρισκε μέσω της εφαρμογής.
Σε κάθε περίπτωση, ούτε ο 53χρονος ούτε ο 42χρονος αποδέχονται πως βίασαν την ανήλικη.
Νωρίτερα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι δύο κατηγορούμενοι θα έδιναν τυπική ομολογία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης δεν θα απαντούσαν στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, συναινώντας στην προφυλάκισή τους, ενώ κανένας δικηγόρος που ορίστηκαν από την ανακρίτρια δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή τους.
Συγκεκριμένα, δυο δικηγόροι από τον κατάλογο των διορισθέντων αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση των δυο κατηγορούμενων για τον βιασμό της 12χρονης ενώ την ίδια στάση τήρησε και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά.
Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί ανώνυμη κλήση για τη 12χρονη στον Κολωνό
Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, καθώς σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, φαίνεται πως άγνωστος είχε καταγγείλει την υπόθεση στο Χαμόγελο του Παιδιού, χωρίς όμως να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα του παιδιού ή της οικογένειας, με αποτέλεσμα το Χαμόγελο να μην μπορεί να επέμβει.
Η κλήση έγινε τον Σεπτέμβριο και τώρα το ερώτημα είναι ποιος ήξερε για την υπόθεση και γιατί σιωπούσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr