Μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Νικήτα στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου Κρήτης, το "μούδιασμα" δεν έχει περάσει, ενώ ακόμη υπάρχουν ερωτήματα που ζητούν απάντηση και τα οποία απασχολούν τις Αρχές.
Σύμφωνα με το "Live News" του Mega, αυτό που εκείνοι -ως εκπομπή- συνεχίζουν να αναζητούν, είναι κυρίως αν υπάρχει συνεργός, ο οποίος ειδοποίησε για το καρτέρι θανάτου. "Γιατί χωρίς συνεργό δεν δένει το σενάριο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Η εκπομπή παρουσίασε νέες εικόνες που εξασφάλισε και τις πρώτες δηλώσεις της μητέρας του Νικήτα, μίας γυναίκας που μαζί με τη ζωή του γιου της, νιώθει πως ο δολοφόνος αφαίρεσε και τη δική της.
"Εγώ προσωπικά, αυτήν τη στιγμή δεν έχω αίσθηση... Και ξέρω άτομα που έχουν δει, αλλά δεν έχουν μιλήσει. Θα τους παρακαλούσα να μιλήσουν", τόνισε.
Ηράκλειο Κρήτης: Όσα είχαν προηγηθεί της δολοφονίας του Νικήτα
Στις 09:42 το πρωί της περασμένης Τρίτης, λίγες μόνο ώρες πριν δολοφονηθεί, ο 21χρονος έμπαινε στο συνεργείο αυτοκίνητων φίλου του. Ήταν χαλαρός και ευδιάθετος. Χόρευε κάποια στιγμή στους ρυθμούς της μουσικής που ακουγόταν.
Ο δολοφονημένος νεαρός δεν διαισθανόταν κίνδυνο. Συζητούσε με τον φίλο του και περίμενε μέσα στο συνεργείο για σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες, όπως φαίνεται από την κάμερα ασφαλείας.
Λίγο μετά, ο 21χρονος πήγε σε κομμωτήριο και στη συνέχεια ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του. Βγήκε για να μπει στο παρκαρισμένο του αυτοκίνητο και ξεκίνησε για το σπίτι του.
Ο 54χρονος που ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε, εμβόλισε το αυτοκίνητό του και λίγα δευτερόλεπτα μετά τον πυροβόλησε 6 φορές από απόσταση αναπνοής.
"Πολύ πληγωμένη, πολύ στεναχωρημένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά μου", συμπληρώνει η μητέρα του.
Οι στενοί συγγενείς του δολοφονημένου, είναι πεπεισμένοι πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Θεωρούν ότι ο 54χρονος και η σύζυγός του είχαν οργανώσει την κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αιφνιδιάσουν τον 21χρονο.
"Αν κάποιος είδε το τροχαίο και θέλει να βοηθήσει, να μην φοβηθεί και να μιλήσει στην Αστυνομία", ήταν το μήνυμα που έστειλε η μητέρα του άτυχου νέου.
Ο Νικήτας προσπαθούσε να συνεχίσει τη ζωή του παρά τις κατά καιρούς επιθέσεις που είχε καταγγείλει.
Ο 54χρονος και η σύζυγός του παραμένουν στις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, την ώρα που οι γονείς, οι αδερφές, οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι του δολοφονημένου Νικήτα θρηνούν την άδικη απώλειά του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
