
Θύματα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης φέρονται να είναι η μητέρα, αλλά και τα αδέρφια της 14χρονης, η οποία είχε υποστεί μαστροπεία και βιασμούς από τους τρεις συλληφθέντες.
Σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" του Mega, η μητέρα του κοριτσιού είχε φύγει από το σπίτι, καθώς φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα, ενώ παράλληλα αφαιρέθηκε η επιμέλεια των παιδιών από τον πατέρα της οικογένειας.
Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια της οικογένειας μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς η μητέρα δεν μπορούσε να φροντίσει για την ανατροφή και την προστασία τους.
Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος, τα δύο από τα τέσσερα κορίτσια είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ίδρυμα. Περισσότερες από 50 φορές είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους στις Αρχές, ενώ απουσίαζαν από το ίδρυμα για πολλές ώρες, συγκεκριμένα από το απόγευμα μέχρι και τις μεγάλες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας.
"Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν δεν ήταν οι καλύτερες. Είχα τηλεφωνική επικοινωνία και η μητέρα είχε εμπιστευτεί στην Πολιτεία την προστασία των παιδιών. Η συγκεκριμένη γυναίκα και τα μέλη της οικογένειας έχουν υποστεί επί μεγάλο διάστημα μεγάλη κακοποίηση, ώστε ακόμα και οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν διέλθει από μεγάλη κρίση", είπε ο δικηγόρος αναφερόμενος στη σχέση των παιδιών με τη μητέρα τους.
Μιλώντας στο MEGA ο Όθων Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως η μητέρα του κοριτσιού είχε δει κάποια ανησυχητικά σημάδια στη συμπεριφορά του παιδιού της, ωστόσο πληροφορήθηκε για τον εφιάλτη που βίωσε η κόρη της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Όπως τόνισε ο δικηγόρος, η μητέρα δηλώνει έκπληκτη σχετικά με όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ίδρυμα, καθώς εκείνη λόγω της αδυναμίας της να τα μεγαλώσει, είχε εναποθέσει τη φροντίδα τους στην Πολιτεία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr