Ο κοσμήτορας του ΑΠΘ στο OPEN για το περιστατικό επίθεσης σε φοιτήτρια

Ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Κ. Κατσιφαράκης μιλά για τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς

SHARE THIS
0
SHARES

Για την σκληρή καθημερινότητα στο ΑΠΘ και την παραβατικότητα ρωτήθηκε από την Ελλη Στάη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN ο κοσμήτορας Πολυτεχνικής Σχολής Κ. Κατσιφαράκης.

Σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης σε φοιτήτρια ανέφερε πως τοξικομανής αναίτια χαστούκισε τη φοιτήτρια και στη συνέχεια εκείνος αποχώρησε, προσθέτοντας πως σοφά δεν αντέδρασε η φοιτήτρια. 

Η σύγκλητος του Πανεπιστημίου έχει δώσει εξουσιοδότηση στην Αστυνομία να μπαίνει για οποιοδήποτε αδίκημα συνδεεται με τη διακίνηση ναρκωτικών, επισήμανε ο κος Κατσιφαράκης. Η αστυνομία έχει έρθει πολλές φορές να κάνει συλλήψεις αλλά όταν συλλαμβανονται με μικρές δόσεις δηλώνουν πως είναι χρήστες, αφήνονται ελεύθεροι και επιστρέφουν.

Υπενθυμίζεται πως φοιτήτρια κατήγγειλε, ότι δέχθηκε επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ίδια, ο τοξικομανής την χαστούκισε και στη συνέχεια έφυγε.

Όπως αποκάλυψε το θύμα, εκείνη τι στιγμή στο σημείο βρίσκονταν μόνο συμφοιτητριές της και για αυτό το λόγο δεν αντέδρασε.

 

.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook