
Αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη των οκτώ ατόμων που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.
Όπως ανακοινώθηκε από την έδρα, η νέα δίκη ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου και στην συνέχεια οι οκτώ κατηγορούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι.
Στο μεταξύ, με αφορμή την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα, η νομαρχιακή επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 5:00 το απόγευμα, στην Καλαμάτα, όπου θα μιλήσουν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και οι βουλευτές Πέτρος Κωνσταντινέας και Γιώτα Κοζομπόλη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr