
Παρέμβαση στον Σταθμό Λαρίσης, κατά την οποία τοιχοκόλλησαν τα ονόματα των νεκρών των Τεμπών, πραγματοποίησαν δεκάδες διαδηλωτές που ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από το Μετρό Σεπολίων.
Την κινητοποίηση οργάνωσαν η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Ακαδημίας Πλάτωνος - Σεπολίων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Αριστοτέλης", ενώ συμμετείχαν και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία.
Το σώμα της πορείας πέρασε από τα Σεπόλια, την Αγίου Μελετίου και τη Λιοσίων και έφτασε στον σταθμό Λαρίσης όπου αναρτήθηκε πανό και κολλήθηκαν στον τοίχο τα ονόματα των νεκρών. Η κινητοποίηση είχε παλμό, με τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες να ζητούν να αποδοθεί, όπως είπαν, "δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών", σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει συγκάλυψη.
Ταυτόχρονα, διερχόμενα οχήματα πατούσαν τις κόρνες, δείχνοντας να στηρίζουν την κινητοποίηση.
Δείτε το βίντεο του orangepress:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr