Το μυστήριο με την "ψυχολόγο" της Καρολάιν - Ποια είναι η... μαία και υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Μυλωνοπούλου

Ποια είναι η Ελένη Μυλωνοπούλου-Τσάτση; Ο Σύλλογος Ψυχολόγων Ελλάδος αμφισβητεί τα πτυχία της, οι Μασόνοι τη διέγραψαν και οι αστυνομικοί ερευνούν τις καταγγελίες εις βάρος της

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Καρολάιν ψυχολόγος

Πολλά ερωτηματικά έχουν μαζευτεί γύρω από το όνομα της Ελένης Μυλωνοπούλου - Τσάτση, της γυναίκας που ισχυρίζεται ότι ήταν η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα της φερόμενης ως ψυχολόγου που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα doctoranytime.gr, η κ. Μυλωνοπούλου είναι Κλινικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Κλινικός Υπνοθεραπευτής, διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι ενώ έχει υπάρξει επί σειρά ετών και μαία.

Ωστόσο, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων αμφισβητεί ευθέως ότι η κ. Μυλωνοπούλου είναι πτυχιούχος ψυχολόγος και τονίζει σε επιστολή του ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της με αυτή την ιδιότητα.

Ο ΣΕΨ αμφισβητεί ανοιχτά την "ψυχολόγο"

Το μυστήριο με την "ψυχολόγο" της Καρολάιν - Ποια είναι η... μαία και υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Μυλωνοπούλου

Από την πρώτη στιγμή που μίλησε κ. Μυλωνοπούλου για το θύμα του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, το οποία όπως φανερώνεται από τα λεγόμενά της "ψυχολόγου" κουράριζε συστηματικά, δημιουργήθηκαν εντυπώσεις. Και αυτό γιατί προέβη σε αποκαλύψεις για την Καρολάιν, τακτική που δεν παραπέμπει στην συνήθη σχέση ενός ψυχολόγου με τον πελάτη του, η οποία είναι μια σχέση εμπιστευτικότητας.

"Η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την συγκεκριμένη ιδιότητα πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας", επισημαίνει ο ΣΕΨ και την καλεί να καταθέσει τις σχετικές αποδείξεις.

Ειδικότερα, η επιστολή του ΣΕΨ προς την κ. Μυλωνοπούλου αναφέρει τα εξής:

"Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος. Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο".

Τη διέγραψαν οι Μασόνοι της Ελλάδας

Την ίδια στιγμή αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλαδας, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελένη Μυλωνόπουλου - Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα - γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της".

Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκό, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"
1
1

Έπειτα από όλα αυτά, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν τις καταγγελίες που υπάρχουν εις βάρος της εμφανιζόμενης ως ψυχολόγου και άλλοτε ως μαίας- γυναικολόγου, καθώς φέρεται να μην έχει τα ανάλογα πτυχία.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη φέρεται να είχε γνώση της οικονομικής κατάστασης του ζευγαριού και να είχε προειδοποιήσει την Καρολάιν να μην ανοίγεται, να μη μιλάει δεξιά κι αριστερά για τα χρήματα που διαθέτουν, πληροφορία την οποία μετέδωσε και η ΕΡΤ.

Υποψήφια με την Κατερίνα Παπακώστα

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΤΣΗ - ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019 με το κόμμα της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Παπακώστα, ήταν η Ελένη Μυλωνοπούλου - Τσάτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι μια γυναίκα δραστήρια που η Ελλάδα την έχει ανάγκη", είχε τονίσει η Κατερίνα Παπακώστα για την κ. Μυλωνοπούλου, όταν την παρουσίασε στους ψηφοφόρους της. Δείτε το στιγμιότυπο στο 39:53 του παρακάτω βίντεο.

Το κόμμα Νέα Ελληνική Ορμή δεν είχε καταφέρει να εκλέξει υποψήφιο καθώς συγκέντρωσε ποσοστό που έφτανε 0,22%, με αποτέλεσμα η "ψυχολόγος" να μείνει εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρά το γεγονός ότι κατάφερε να "μαζέψει" για το κόμμα της κ. Παπακώστα 197 ψήφους. Η Ελένη Μυλωνοπούλου - Τσάτση δεν κατάφερε να πείσει το εκλογικό σώμα να την ψηφίσει αν και τόσο οι ιδιότητες που δηλώνει όσο και οι απόψεις που έχει διατυπώσει σε συνεντεύξεις της θα τραβούσαν το ενδιαφέρον.

Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη εμπλοκή της στα κοινά επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Τα οποία ωστόσο σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και όσα δηλώνει η ίδια είναι ασαφή καθώς άλλοτε εμφανίζεται ως ψυχολόγος, άλλοτε ως μαία, σε άλλη περίπτωση ως κλινική υπνοθεραπεύτρια και σε άλλη ιδρύτρια κολεγίου ιατρικών σπουδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το κολέγιο φάντασμα"

Στο βιογραφικό σημείωμα που είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της κ. Παπακώστα, η κ. Μυλωνοπούλου δηλώνει πως είναι πτυχιούχος Μαιευτικής με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πτυχιούχος Ψυχολογίας και Εγκληματολογικής έρευνας και ιδρυτής του "Medical Studies College", το οποίο όπως υποστηρίζει είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού.

Ψυχολόγος

Βέβαια, είναι απορίας άξιο πως δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία στο διαδίκτυο για ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με τόσο βαρύγδουπο όνομα. Αρκεί κανείς να κάνει μια απλή αναζήτηση για να διαπιστώσει ότι το "Medical Studies College" όχι μόνο δεν έχει ιστοσελίδα ή στοιχεία επικοινωνίας αλλά δεν εμφανίζει ούτε ένα σχετικό αποτέλεσμα στον ιστό.

Παράλληλα από την περιγραφή του αντικειμένου του "κολεγίου" δημιουργείται περαιτέρω σύγχυση. Η "εξειδίκευση σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού", δεν απαντούν ούτε στο αν εκεί μπορεί κάποιος να κάνει σπουδές για ένα από τα παραπάνω πτυχία, ούτε ποιες είναι οι ιατρικές σχολές και ποιών Πανεπιστημίων κυρίως του Εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι περίεργες θεωρίες περί αντιμετώπισης καρκίνου

Σε άλλο βιογραφικό σημείωμα της φερόμενης ως ψυχολόγου που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα doctoranytime.gr, η κ. Μυλωνοπούλου είναι μεταξύ άλλων Κλινικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Κλινικός Υπνοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Για τα οφέλη της υπνοθεραπείας μάλιστα έχει μιλήσει σε συνέντευξή της που έχει αναρτηθεί στο Youtube, στην οποία διατυπώνει περίεργες θεραπείες περί αντιμετώπισης του καρκίνου.

Τι είχε δηλώσει για την Καρολάιν η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης

"Γι' αυτό το ζευγάρι, μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί", ανέφερε προ ημερών η Ελένη Μυλωνοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, περιγράφοντας τις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά και τις σκέψεις και τους τελευταίους προβληματισμούς της 20χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ψυχολόγος, όπως συστηνόταν η ίδια, της Καρολάιν στην οποία όπως υποστήριζε "άνοιγε" συστηματικά την ψυχή της ανέφερε χαρακτηριστικά πως η 20χρονη "ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε".

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, φαίνεται ότι είχε "μοιραστεί" με αρκετό κόσμο λεπτομέρειες για την αγοραπωλησία του οικοπέδου, στο οποίο το ζευγάρι θα έχτιζε το σπίτι του. "Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

18 Ιουν 2021 | 21:08

Συγκέντρωση για τη δολοφονία της Καρολάιν στη Θεσσαλονίκη

Σύγκεντρωση στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Ιουν 2021 | 20:30

Γλυκά Νερά-Ο αστυνόμος που έβγαλε το μωρό από το σπίτι: "Η Λυδία "μου" σήμερα έμεινε ορφανή από γονείς…"

Ο αστυνόμος που πήρε το μωρό από τα χέρια του πιλότου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ 18 Ιουν 2021 | 20:29

Γλυκά Νερά: ΕΔΕ σε βάρος του Μπαλάσκα - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει σε διαθεσιμότητα

"Είναι βλάκας, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή" - Η δήλωση Μπαλάσκα για τον πιλότο και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που προκάλεσε ΕΔΕ.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 18 Ιουν 2021 | 20:16

Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για τρίτο πρόσωπο - Τι ισχυρίζεται η Αγγελική Νικολούλη

Η υπόθεση όπως φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή αφού αφορά αποκάλυψη για τρίτο πρόσωπο.

ΠΩΣ "ΕΣΠΑΣΕ" Ο 33ΧΡΟΝΟΣ 18 Ιουν 2021 | 20:09

Γλυκά Νερά: "Πατέρας είσαι εσύ;" - Ο μοιραίος διάλογος του άγριου καβγά του πιλότου με την Καρολάιν λίγο πριν την πνίξει

Τα τελευταία λόγια θύτη και θύματος πριν τη δολοφονία, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "LIVE NEWS" 18 Ιουν 2021 | 20:05

Γλυκά Νερά: Τα μηνύματα του 33χρονου στα ΜΜΕ όταν στένευε ο κλοιός - Είχε στοχοποιήσει συγκεκριμένο δημοσιογράφο [Βίντεο]

Από ευγενικός και... ομιλητικός, ο 33χρονος συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά έγινε επιθετικός και χειριστικός προς τα ΜΜΕ

ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 18 Ιουν 2021 | 19:45

Γλυκά Νερά: Όλη η σοκαριστική απολογία του πιλότου: "Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της - Έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο"

Ολόκληρη η απολογία του 33χρονου συζυγοκτόνου - Πώς έγινε ο καβγάς με την Καρολάιν και πώς έφτασε στη δολοφονία της στο σπίτι στα Γλυκά Νερά

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18 Ιουν 2021 | 19:36

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών "αδειάζει" τον Μπαλάσκα: Πανελίστας συνδικαλιστής που νοιάζεται για την αυτοπροβολή

Την έντονη αποδοκιμασία τους στα σχόλια που έκανε ο Σταύρος Μπαλάσκας, εκφράζουν συνάδελφοί του αστυνομικοί της Ένωσης της Αθήνας.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ" 18 Ιουν 2021 | 19:16

Γλυκά Νερά: Κλεισμένη στο διαμερισμά της η οικογένεια του πιλότου στην Αγ. Παρασκευή - Σοκαρισμένη η Αλόννησος

Κάτοικοι της Αλοννήσου λένε ότι ο αδερφός του πιλότου βρίσκεται στο νησί και στο πλευρό της μητέρας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ 18 Ιουν 2021 | 18:55

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η Roxy - Tο σκυλάκι που σκότωσε μετά την Καρολάιν ο 33χρονος πιλότος

Πώς η Καρολάιν απέκτησε το σκυλάκι που δολοφονήθηκε επίσης από τον 33χρονο πιλότο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18 Ιουν 2021 | 18:40

Γλυκά Νερά: Η προκλητική στάση του συζυγοκτόνου στην Ευελπίδων - Με υπεροπτικό βλέμμα και ψηλά το κεφάλι [Εικόνες-Βίντεο]

Με ευθύ και υπεροπτικό βλέμμα, ατάραχος και ψύχραιμος εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα ο 33χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών

ΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 18 Ιουν 2021 | 17:13

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ζήτησε να αρχίσουν οι διαδικασίες για να έχει την επιμέλεια του παιδιού, όταν αποφυλακιστεί

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος φέρεται να ρώτησε πόση ποινή θα εκτίσει για να ξέρει πότε θα αποφυλακιστεί έτσι ώστε να μεγαλώσει ο ίδιος το παιδί του...

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 18 Ιουν 2021 | 17:07

Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική παραδοχή του 33χρονου συζυγοκτόνου -"’Ενιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν"

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας ο συζυγοκτόνος που δολοφόνησε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.