Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Σταυρούλας Λεβεντάκη από την Κρήτη καθώς εντοπίστηκε η σορός της 45χρονης στην Κρήτη, στο σημείο που υπέδειξε ο 43χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος "έσπασε" κατά τη διάρκεια της νύχτας, εγκαταλείποντας τη μέχρι τότε σκληρή στάση που τηρούσε μετά τη σύλληψή του. Περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη την ημέρα της δολοφονίας και οδήγησε τις αρχές στο σημείο όπου είχε θάψει τη σορό, η οποία ανασύρθηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.
Κρήτη: Σε σοκ ο αδελφός της 45χρονης Σταυρούλας
Στο σημείο βρέθηκε και ο αδελφός της 45χρονης, σε κατάσταση σοκ, καθώς από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της –στις 30 Μαΐου– εξέφραζε φόβους ότι είχε συμβεί κάτι κακό.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το κίνητρο της υπόθεσης να σχετίζεται με προσωπικούς λόγους, χωρίς να αποκλείουν και πιθανή σεξουαλική διάσταση.
Οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση φαίνεται να προσανατολίζονται προς αυτό το σενάριο, καθώς ορισμένες άλλες εκδοχές που είχαν τεθεί υπό διερεύνηση δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

