Σε πολυτελές θέρετρο της Ελούντας απολαμβάνουν τις διακοπές τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ο Έλληνας σταρ αποφεύγει να μοιράζεται εικόνες από τις διακοπές τους, αλλά μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του Ηλία Κοκοτού. Ο επιχειρηματίας μοιράστηκε εικόνες από δείπνο που είχαν δίπλα στο κύμα.
Ο Σάκης Ρουβάς διακρίνεται ανανεωμένος και μαυρισμένος, ανάμεσα σε καλούς φίλους ενώ η Κάτια Ζυγούλη να κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού.
Η Κάτια Ζυγούλη φοράει ένα χαλαρό παντελόνι με tropical μοτίβα που έχει συνδυάσει με μία λευκή μπλούζα. Για ακόμα μία φορά, εντυπωσιάζει με τη φυσική λάμψη της και ομορφιά της.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στην Ελούντα μαζί με καλούς φίλους και τα τέσσερα παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr