
Για τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης μαθήτριας στη Λαμία από τρεις 17χρονες, μίλησε η αδελφή της στο Mega.
"Είχε αίματα στο πρόσωπο και δαγκωματιές. Πήγα στο πάρκο και είδα τα κορίτσια που την είχαν χτυπήσει και είπαν ότι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος", είπε χαρακτηριστικά η αδελφή της 13χρονης.
"Έχει δαγκωματιές στο πρόσωπο και μώλωπες. Πονάει στα πλευρά γιατί την κλωτσούσαν, ενώ η μία κοπέλα είχε κάτσει πάνω της για να την ακινητοποιήσει", σημείωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι "έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ και δεν θέλει να βγει έξω".
"Με το ένα κορίτσι είχε διαφωνία και την απειλούσε ότι θα την βρει και θα την χτυπήσει, όμως η αδερφή μου δεν έδινε σημασία. Η αδερφή μου ρώτησε "γιατί πας και λες τέτοια για μένα" και εκείνη άρχισε να την χτυπάει και μετά ακολούθησαν και οι άλλες δύο", κατέληξε η αδελφή του κοριτσιού.
Το χρονικό του ξυλοδαρμού της 13χρονης στη Λαμία
Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η άτυχη 13χρονη πλησίασε αρχικά την 16χρονη από την παρέα των τριών κοριτσιών που καθόταν στην πλατεία και η φραστική αντιπαράθεση που ακολούθησε ήταν μόνο η αρχή.
Τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο και σταματούν μόνο όταν η 13χρονη πέφτει στο έδαφος σχεδόν αναίσθητη, σύμφωνα με την καταγγελία. Για τον τραυματισμό της 13χρονης ενημερώνονται άμεσα οι γονείς της, που βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, από την πρώτη στιγμή.
Οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται για την επίθεση συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Η μία κατέθεσε μήνυση στην 13χρονη για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για μια επίθεση με συνεχή χτυπήματα που κράτησε σχεδόν ένα ολόκληρο τέταρτο. Ο ξυλοδαρμός της 13χρονης προβληματίζει έντονα και την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr