Ξέχνα το φύλλο. Η σπανακόπιτα με ζύμη από αλεύρι και γιαούρτι είναι το ιδανικό σνακ / απογευματινό / πρωινό / γεύμα που θα δοκιμάσεις.
Χωρίς το φύλλο, η σπανακόπιτα είναι πιο ελαφριά και λιγότερο "βαριά" στο στομάχι, ενώ και στη γεύση θα δεις διαφορά. Η γέμιση είναι πιο έντονη και κυριαρχεί χωρίς το φύλλο, κάνοντάς την υπέροχα γευστική. Φυσικά, έχει λιγότερα λιπαρά και θερμίδες, ενώ είναι πιο εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr