Θέλεις να απολαύσεις ένα σοκολατένιο γλυκό χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη; Τότε η παρακάτω συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου είναι ιδανική για εσένα και την οικογένειά σου. Αυτό το κέικ είναι αφράτο και πλούσιο. Είναι τέλειο για όσους θέλουν μια συνταγή χωρίς αλεύρι, αλλά χωρίς να θυσιάσουν την υφή και τη γεύση. Επειδή δεν περιέχει αλεύρι, το κέικ έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες από ένα κλασικό κέικ σοκολάτας, κάνοντάς το ιδανικό για όσους προσέχουν την πρόσληψη υδατανθράκων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr