Αυτό το κέικ έχει ολόκληρα αχλάδια μέσα, τα οποία αφού τα βράσουμε τα τοποθετούμε στο κέικ και το κάνουν έξτρα ζουμερό! Τα αχλάδια προσθέτουν φυσική γλύκα και μια ελαφρώς τραγανή υφή, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την πιο αφράτη και μαλακή υφή του κέικ. Αυτό δημιουργεί ένα ενδιαφέρον γευστικό ταξίδι. Παράλληλα, κατά το ψήσιμο, τα αχλάδια απελευθερώνουν τα φυσικά τους αρώματα, προσφέροντας στο κέικ μια πιο αρωματική και φρουτώδη γεύση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr