Τα λαζάνια είναι ένα από τα αγαπήμενα πιάτα και στην Ελλάδα που το μαγειρεύουμε τόσο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις όσο και καθημερινά για το μεσημεριανό τραπέζι.
Αυτή η συνταγή συνδυάζει τα λαζάνια με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια και έχει λίγες θερμίδες ενώ είναι φουλ σε πρωτείνη.
Το μυστικό για να τα πετύχεις είναι να σπάσεις τα λαζάνια σε ακανόνιστα κομμάτια μέσα στη σάλτσα, να τα σιγομαγειρέψεις για να μαλακώσουν και να δέσουν με τη σάλτσα ενώ βράζουν με τα υπόλοιπα υλικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr