Πόσες φορές έχεις νευριάσει που κολλάει το φαγητό στο τηγάνι και μετά κάθεσαι με το σφουγγάρι να τρίβεις; Αν δεν έχεις αντικολλητικό τηγάνι – ή αν το δικό σου έχει φάει τα ψωμιά του – σου έχω τη λύση. Και πίστεψέ με, είναι πιο απλή απ’ όσο φαντάζεσαι.
Αν έχεις ένα κλασικό ατσάλινο τηγάνι, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Μπορείς να το μετατρέψεις σε αντικολλητικό, ακολουθώντας μερικά πολύ εύκολα βήματα. Και όχι, δεν θα χρειαστείς ούτε ειδικά σπρέι, ούτε περίπλοκα υλικά. Μόνο τη φωτιά σου, λίγο νερό, και λίγη παραπάνω προσοχή.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr