
Για αυτό το "τρουφο-κέικ” (που λιώνει στο στόμα σαν τα τρουφάκια), ή κέικ χωρίς ψήσιμο, θα χρειαστείτε ένα στενό, όσο πιο στενό ταψάκι, ακόμα και αυτά της μίας χρήσης τα αλουμινένια. Όσο πιο στενό τόσο πιο ψηλό θα βγει το κομμάτι. Δε χρειάζεται αλεύρι αλλά ούτε και φούρνος.
Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr