Τις περισσότερες φορές, όταν ακούμε παρφέ παγωτό, σκεφτόμαστε κάτι μπελαλίδικο. Πολλά υλικά, μίξερ, χτύπημα, παγωτομηχανή, και τελικά παίρνουμε έτοιμο. Έτσι καταλήγουμε να τρώμε συνέχεια τις ίδιες απλές γεύσεις, γιατί μας φαίνονται πιο εύκολες και safe. Όμως, η διατροφολόγος Ελένη Μπουζούκη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και μας δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα παγωτό παρφέ χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, γεμάτο θρεπτικά συστατικά, πανεύκολα και με γεύση που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα έτοιμα. Γιατί τελικά, το υγιεινό μπορεί να είναι και νόστιμο.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr