Φαντάσου να βγαίνουν από τον φούρνο μικρές, χρυσαφένιες μπουκιές που μοσχοβολάν άνηθο και φρέσκο σπανάκι. Τραγανά απ’ έξω και αφράτα μέσα, με τη φέτα να λιώνει και να δίνει όλη της τη νοστιμιά. Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας - είτε για σνακ στο σπίτι, είτε για να συνοδεύσεις το φαγητό σου. Είναι τόσο εύκολα και γρήγορα που θα τα φτιάχνεις ξανά και ξανά.
Κι αν νομίζεις ότι θα χρειαστείς μίξερ ή πολύπλοκα υλικά, ξέχασέ το. Αυτή η συνταγή από τη food blogger Νίκη (@nikis_food), γίνεται με απλά πράγματα που ήδη έχεις στην κουζίνα σου και ελάχιστο κόπο. Σε λίγα μόλις βήματα, έχεις στο τραπέζι σπανακοτυρομπαλάκια που θα ενθουσιάσουν όποιον τα δοκιμάσει.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr