Η ενσυνείδητη διατροφή δεν έχει να κάνει με "σωστά" και "λάθος" φαγητά, δηλώνει η διατροφολόγος με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές, Κάτια Αννούση. Έχει να κάνει με το να συνδεόμαστε με το σώμα μας, να ακούμε τις ανάγκες μας και να επιλέγουμε τροφές που μας θρέφουν σωματικά & συναισθηματικά, επισημαίνει.
Έτσι, η ίδια μας προτείνει να φτιάξουμε στο σπίτι μας εύκολα, γρήγορα και υγιεινά ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό κέικ καρότου χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά, του οποίου τη συνταγή μοιράζεται μαζί μας μέσα από ένα σύντομο βιντεάκι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram (katia_talksdiet).
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr