
Εντός του Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η γερμανική τουριστική αγορά για την Κρήτη, σύμφωνα με δήλωση της διευθύνουσας συμβούλου της Grecotel Μάρις Δασκαλαντωνάκη. Το αισιόδοξο αυτό μήνυμα απηύθυνε η κορυφαία τουριστική παράγοντας μέσα από το Capital.gr, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας για τον τουρισμό του νησιού, αλλά και για την ευρύτερη τουριστική αγορά.
"Η Κρήτη έχει σχέσεις 'στοργής' με την Γερμανία και την τουριστική της αγορά. Επιτεύχθηκαν συμφωνίες που ανοίγουν τον δρόμο για την τουριστική ανάκαμψη", τονίζει στη δήλωση της η κ. Μάρι Δασκαλαντωνάκη. Πρόκειται, όπως σημειώνει, για την πρώτη θετική είδηση για τον τουρισμό στην μετά- κορονοϊού εποχή, και δίνει το δικαίωμα σε όλον τον τουριστικό κόσμο να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Η Grecotel, συμπληρώνει, κατέχοντας κορυφαία θέση στο τουριστικό γίγνεσθαι, αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και με σταθερά βήματα που στόχο έχουν να εμπεδώσουν την ασφάλεια στους πιθανούς της επισκέπτες. Η διευθύνουσα σύμβουλος της Grecotel Μάρι Δασκαλαντωνάκη τοποθετεί το άνοιγμα των μονάδων της Κρήτης το διάστημα γύρω στις 22-28 Ιουνίου.
Έδωσε το σήμα
Ο όμιλος ήταν ο πρώτος που έδωσε το "σήμα" για την επανεκκίνηση της τουριστικής αγοράς, ανακοινώνοντας πριν λίγες ημέρες το χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία των ξενοδοχείων σε Αττική, Πελοπόννησο και Μύκονο.
Πιο συγκεκριμένα, το Grecotel Cape Sounio στην Αττική ανοίγει από την 1η Ιουλίου. Το Grecotel Riviera Olympia & Aquapark στην Κυλλήνη θα ανοίξει από την 3η Ιουλίου με τα ξενοδοχεία: Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera καιGrecotel Oasis. Το Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα ανοίγει επίσης από την 3η Ιουλίου. Το Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα και το Grecotel Mykonos Blu στη Μύκονο την ίδια ημερομηνία.
Περισσότερα στο Capital.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr