
Ενας από τους πρώτους ανθρώπους που επισκέφτηκαν την Αμάλ Κλούνεϊ στην υπερπολυτελή σουίτα της των 8.000 λιρών αμεσως μετά τη γέννα της ήταν η μητέρα της Μπαρία Αλαμουντίν.

Πριν φτάσει στο μαιευτήριο, η πανευτυχής γιαγιά που άρχισε ήδη να κακομαθαίνει τα εγγόνια της, πέρασε από ένα κατάστημα για να αγοράσει το πρώτο δώρο τους. Και δεν ξόδεψε πολλά χρήματα όπως θα δείτε παρακάτω.

Η υπερήφανη γιαγιά έκανε μια στάση στο E-Side, ένα κατάστημα στο Λονδίνο, το οποίο έχει οργανικά προϊόντα. Εκεί αγόρασε δύο φορμάκια ύπνου για τα μικρά από τη συλλογή του Wild Cotton, ένα σε απόχρωση του ροζ - μωβ και ένα στο χρώμα της μέντας.
Και τα δύο είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι και έχουν ασορτί σκουφί και φουλάρι, αφού εννοείται ότι αυτά τα παιδάκια είναι υποχρεωμένα να είναι μοντέρνα όπως η μαμά τους.
Δείτε τα παρακάτω όπως ακριβώς πωλούνται στην ιστοσελίδα του καταστήματος.




Οσο για την τιμή τους ανέρχεται σε 23 και 24 λίρες αντίστοιχα. Οπως καταλαβαίνετε, η πανευτυχής ιδιοκτήτρια του καταστήματος δεν σταματά να μετράει παραγγελίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr