Tο πρώτο της ταξίδι εκτός Μαδρίτης για το 2021 έκανε η βασίλισσα Λετίσια συνοδεύοντας τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε την πόλη Καθέρες , για να εγκαινιάσει το νέο κτίριο του μουσείου σύγχρονης τέχνης, του Ιδρύματος Helga de Alvear.
Το βασιλικό ζευγάρι επισκέφτηκε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης κοινότητας της Εξτρεμαδούρας όπου εγκαινίασε το νέο παράρτημα του μουσείου σύγχρονης τέχνης του Ιδρύματος Helga de Alvear.

Κομψή στα λευκά
Η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε μονοχρωμία για αυτή την εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό τουίντ φόρεμα Felipe Varela.
Η γαλαζοαίματη, ήταν απίστευτα κομψή, τονίζοντας την απίθανη σιλουέτα της που διατηρεί αναλοίωτη στα 48 της χρόνια.
Η Λετίσια είχε φορέσει ξανά το συγκεκριμένο φόρεμα το 2018, όταν επισκέφτηκε το Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τότε το είχε συνδυάσει με ασημένια αξεσουάρ.
Η κομψή Λετίσια συνδύασε το λευκό τουίντ φόρεμα του σχεδιαστή Felipe Varela με λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση, μαύρη τσάντα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.






Το ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2006 ύστερα από επιθυμία της Γερμανίδας συλλέκτη και ιδιοκτήτριας της ομώνυμης γκαλερί Helga de Alvear , η οποία θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της Ισπανίας την μεγάλη συλλογή της , την οποία θέλησε να κάνει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία.

Την πρωτοβουλία της καλωσόρισε η κυβέρνηση της Εξτρεμαδούρας σημειώνει το Παλάτι. . Έδρα του ιδρύματος και του τόπου έκθεσης της συλλογής - που περιλαμβάνει περίπου 3.000 έργα - το Casa Grande στο Caceres - ένα νεωτεριστικό κτίριο που ολοκληρώθηκε το 1910 και ανακαινίστηκε το 2005 - γρήγορα όμως αποδείχθηκε πολύ μικρό.

Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η κατασκευή ενός άλλου κτηρίου 5.000 τετραγωνικών μέτρων.



Φωτογραφίες: © Casa de S.M. el Rey
Η σέξι εμφάνιση με κόκκινο φόρεμα και τολμηρό σκίσιμο
Λίγες μέρες νωρίτερα, η βασίλισσα Λετίσια εμφανίστηκε με ένα ντύσιμο που αποδείχτηκε αποκαλυπτικό, όταν επισκέφτηκε την Εθνική Βιβλιοθήκη της Μαδρίτης, για να παρακολουθήσει την έκθεση με τίτλο "Concepción Arenal. La Pasión Humanista 1820-1893” η οποία είναι αφιερωμένη στον Ισπανό συγγραφέα και ποιητή Concepción Arenal Ponte.
Το παλτό της Λετίσια ήταν Carolina Herrera, και το έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν, ενώ το φόρεμα ήταν Massimo Dutti.





Τα γυμνά πόδια της βασίλισσας Λετίσια
Εκτός όμως από πολύ κομψή, η Λετίσια ήταν και αρκετά τολμηρή αφού ενώ περπατούσε φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη, έδειξε το γυμνό και καλογυμνασμένο πόδι της μέσα από το τολμηρό σκίσιμο που είχε το φόρεμα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι... copy paste βασίλισσες: Κόντρα Λετίσια - Μαξίμα για ένα κόκκινο φόρεμα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr