Ε. Ασημακοπούλου: Προσπαθούμε να χαρίσουμε αδερφάκι στην κόρη μας αλλά...

Οι αποβολές, η αισιοδοξία, οι νέες προσπάθειες. Η όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει οι Έλενα Ασημακοπούλουκαι ο Μπρούνο Τσιρίλο θέλουν να μεγαλώσει αλλά....

easimakopoulouprospathoume-na-xarisoume-ena-aderfaki-stin-kori-mas-alla
SHARE THIS
0
SHARES

Εχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η  Ελενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχουν μια κόρη, την Μαρία Ροζάρια, στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία, μιας και είναι το μονάκριβο παιδί τους. Η γνωστή ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν, όμως, να μεγαλώσει η οικογένειά τους και να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην Μαρία.

Δεν 'ερχονται, όμως, τα πράγματα όπως τα θέλουμε πάντα. Η Έλενα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο People ότι αντιμετώπισε δυσκολίες,στην προσπάθειά της αυτή έχοντας κάνει κάποιες αποβολές...

«Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε και θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδάκι. Δεν έρχονται όμως τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε. Δυστυχώς έζησα κάποιες ατυχείς εγκυμοσύνες που με "έριξαν" ψυχολογικά. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν και πολύ πρόσφατη, οπότε δεν μου είναι εύκολο να πως ότι ξεκινάω ξανά μια προσπάθεια. Δεν είμαι ούτε ψυχικά ούτε σωματικά έτοιμη», εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.
 
Και συμπλήρωσε: «Τώρα είμαι καλά. Στο λέω ανοιχτά γιατί τώρα το έχω ξεπεράσει και μπορώ να το διαχειριστώ. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας αλλά κι αν δε γίνει, όλα καλά. Έχω μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και δε θέλω να είμαι αγνώμων. Χαρήκαμε τόσο πολύ όταν μάθαμε την πρώτη φορά ότι είμαι έγκυος που μετά από λίγο καιρό της το είπαμε. Κάναμε όμως μεγάλο λάθος. Η Μαρία τότε ήταν 4,5-5 χρονών και καταλάβαινε τα πάντα. Οπότε όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμματίζαμε έπρεπε να της πούμε και πάλι την αλήθεια. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ευτυχώς όμως είναι ένα πολύ καλό και ώριμο παιδί και μετά από πολύωρες συζητήσεις, φαίνεται πως κατανόησε την κατάσταση, της λύθηκαν οι απορίες και έφυγαν τα σύννεφα που πιθανόν υπήρχαν στο μυαλό και στην καρδιά της».
 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook