
Έκλεψε την παράσταση μια παίκτρια στον "Μονομάχο" του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο, καθώς στη θέα του ονόματος του "Ανδρέα Παπανδρέου", φώτισε όλο της το πρόσωπο, ξεδιπλώνοντας τα βαθιά... ΠΑΣΟΚικά αισθήματά της.
Η παίκτρια κλήθηκε να διαλέξει κατηγορία μεταξύ δύο ονομάτων: Του Στίβεν Χόκινγκ και του Ανδρέα Παπανδρέου.
Μόλις είδε το όνομα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο, με τον Χρήστο Φερεντίνο να την καταλαβαίνει και να της λέει: "Είσαι βαθύ ΠΑΣΟΚ".
Η ίδια, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της απάντησε: "Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί".
Η ερώτηση ήταν για το ποια χρονιά απεβίωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, με την παίκτρια να απαντά σωστά: "Το 1996 βεβαίως. Ξεχνιούνται οι τέντες απ έξω (από το Ωνάσειο) για μήνες;" είπε χαρακτηριστικά.
Ένας από τους αντιπάλους της έκανε λάθος, λέγοντας: "Απάντησα το 1999, αλλά δεν είμαι ΠΑΣΟΚ", με την παίκτρια να του απαντά: "Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr