Μια εμφάνιση-έκπληξη αναμένεται να κάνει η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου στο βίντεο κλιπ του "Ferto", του τραγουδιού που με ερμηνευτή τον Akyla θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
Η αγαπημένη "Θεοπούλα" από τη δημοφιλή σειρά "Στο Παρά 5" δεν έκρυψε τη χαρά της για τη συγκεκριμένη συμμετοχή, κάτι που αποκάλυψε σε πρόσφατη εμφάνισή της σε καλλιτεχνική εκδήλωση σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από όπου και κατάγεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοτσελίδας Sinidisi, η Έφη Παπαθεοδώρου ετοιμάζει μια ξεχωριστή συμμετοχή, καθώς θα λάβει μέρος στο βίντεο κλιπ του "Ferto", με το οποίο ο Σερραίος Akylas θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026 που θα διεξαχθεί στη Βιέννη.
Η ηθοποιός περιέγραψε τον νεαρό τραγουδιστή ως "θαυμάσιο παιδί", ενώ αποκάλυψε ότι "ο Γιώργος Καπουτζίδης μου το πρότεινε, οπότε την Πέμπτη θα πάω Αθήνα και θα κάνουμε μέσα στην εβδομάδα το βίντεο κλιπ. Ελπίζω να βγει καλό και να κερδίσει ο Akylas, γιατί το αξίζει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Eurovision 2026: Εμφάνιση-έκπληξη της "Θεοπούλας" στα γυρίσματα του "Ferto" του Akyla, ο ρόλος του Καπουτζίδη [βίντεο]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/e1/e1e53adb320d4900b135e6ffb3a80f20.jpg?anchor=topcenter)