Η εξωσωματική, οι αποβολές, κόρη τους και οι τριγμοί στον γάμο τους

"Την πρώτη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολα", "Εγώ προσπάθησα να είμαι δίπλα στην Έλενα και να δίνω μια πιο αισιόδοξη νότα". Ασημακοπούλου-Τσιρίλο μιλούν για όλα.

i-ekswswmatiki-oi-apoboles-kori-tous-kai-oi-trigmoi-ston-gamo-tous
SHARE THIS
0
SHARES

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο, λίγες μέρες πριν από τον θρησκευτικό γάμο τους, μίλησαν για τη μεγάλη επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και ομολόγησαν ότι έκαναν αρκετές προσπάθειες. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής μίλησαν στο People για τις αποβολές, τη δύσκολη περίοδο που έζησε και την περίοδο που ένιωσε να κλονίζεται ο γάμος της. 

Διαβάστε όσα είπαν (Ε-Έλενα Ασημακοπούλου, Τ-Μπρούνο Τσιρίλο):

Τ.: «Όπως και να αισθανόμουν εγώ, το δύσβατο μονοπάτι το διανύει η γυναίκα. Και για μένα είναι επώδυνο, αλλά εγώ πρέπει να είμαι το στήριγμα, να βοηθήσω την οικογένειά μου και να βρω τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά. Το δύσκολο για έναν άντρα είναι η προσπάθεια να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα και στην ψυχή της γυναίκας. Εγώ προσπάθησα να είμαι δίπλα στην Έλενα και να δίνω μια πιο αισιόδοξη νότα. Πιστεύω πως μια μέρα θα τα καταφέρουμε και θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»

Α.:« Εκείνη την περίοδο μιλούσαμε πολύ, αν και ο Μπρούνο είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να ξέρει τι σκέφτομαι, πώς το βιώνω, μου έλεγε «Ό,τι σου έρχεται στο μυαλό θέλω να μου το λες και να το αναλύουμε».

Τ.: «Λειτούργησα με το ένστικτό μου. Γνωρίζω πολύ καλά τη γυναίκα μου και ένιωθα πως ξέρω πότε πρέπει να κάνω πλάκα, πότε να είμαι σοβαρός…»

Επισκεφτήκατε κάποιον ειδικό;

Α.: «Την πρώτη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολα, και σωματικά και ψυχολογικά, τις άλλες δυο φορές ήμουν πιο προετοιμασμένη, αν και την τρίτη φορά παραλίγο να κινδυνέψει η υγεία μου. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, πήγα σε παιδοψυχολόγο όμως για τη Μαρία. Σε μια από τις εγκυμοσύνες το είχαμε πει στη μικρή. Όταν διεκόπη η κύηση, έπρεπε να πάρουμε πίσω το… μωράκι. Τότε ένιωσα αδύναμη και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Ήθελα να μου πει ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστούμε ώστε να μην της μείνει κάποιο τραύμα»

Οι συνεχείς ατυχίες δημιούργησαν κάποια κρίση στο γάμο σας;

Α.: «Όχι, τουναντίον. Δεθήκαμε πιο πολύ. Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook