Η Σήλια Κριθαριώτη βρίσκεται στο ατελιέ της στη γαλλική πρωτεύουσα και με μία ανάρτηση έκανε το δικό της σχόλιο για όσα εκτυλίσσονται στη Γαλλία με τις μαζικές διαδηλώσεις για το κόστος ζωής. Ειδικά στο Παρίσι έλαβαν χώρα τρομακτικές συγκρούσεις διαδηλωτών με τις αστυνομικές Αρχές, κάηκαν αυτοκίνητα και κτίρια, καταστράφηκαν και λεηλατήθηκαν εμπορικά καταστήματα, ενώ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.
Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια απαθανάτισε τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Το καλύτερο μέλλον χτίζεται, δεν καίγεται. Αφήστε τις φωνές να υψωθούν, όχι τις φλόγες".

Σήλια Κριθαριώτη: Η έμμεση στήριξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό
Προφανώς με την συγκεκριμένη ανάρτηση, η Σήλια Κριθαριώτη στηρίζει έμμεσα τον καλό της φίλο και δημοφιλή τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό που πρόσφατα δέχτηκε επικριτικά σχόλια για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει μπροστά από τον πύργο του Άιφελ, στο οποίο τραγουδούσε, ενώ το Παρίσι φλεγόταν.
Στο βίντεο που έγινε viral για τους λάθος λόγους, o Κωνσταντίνος Αργυρός, τραγουδούσε κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, για να προμοτάρει τη συναυλία που έδωσε στη γαλλική πρωτεύουσα. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν κατηγορήσει τον τραγουδιστή για έλλειψη ενσυναίσθησης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr