Η Κιμ Κατράλ έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση που μας θύμισε τις εποχές που μεσουρανούσε ως Σαμάνθα Τζόουνς από το "Sex and the City".
Αν και έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από την πρεμιέρα του Sex and the City, και έχουν αλλάξει από τότε που η Carrie, η Charlotte, η Miranda και η Samantha καταλάμβαναν τις τηλεοπτικές οθόνες μας με τα φανταχτερά ρούχα τους και την περιπετειώδη καθημερινότητά τους στη Νέα Υόρκη, η Σαμάνθα επέστρεψε δυναμικά.
Η 67χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα απίθανο μίνι φόρεμα από τον οίκο Balmain και μαύρες γόβες και πήγε στα βραβεία Harper Bazaar’s 2023 Women of the Year.
H ηθοποιός που αγαπήσαμε ως Σαμάνθα Τζόουνς από το "Sex and the City" εμφανίστηκε στα βραβεία φορώντας ένα μίνι φόρεμα από τον οίκο Balmain και μαύρες γόβες.
Η Κιμ Κατράλ βρέθηκε στο Λονδίνο για τα βραβεία του περιοδικού "Harper's Bazaar" για τις γυναίκες της χρονιάς.
Οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν κατά την είσοδό της στο ξενοδοχείο Claridge's όπου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.


Η ηθοποιός έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Russell Thomas. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια.
Η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο της καλλιτέχνιδας της χρονιάς στη Μαρίνα Αμπράμοβιτς.
H ίδια δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr