Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιώργος Καραθανάσης απολαμβάνουν μία όμορφη σχέση και ένα από τα στοιχεία που τους συνδέουν είναι η αγάπη τους για τα ταξίδια. Αυτές τις ημέρες, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο επιχειρηματίας βρίσκονται στη Μάνη και ανακαλύπτουν τις ομορφιές της περιοχής.
Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι είχε ένα δείπνο σε εστιατόριο που βρίσκεται στον Γερολιμένα και φημίζεται για τις τοπικές του συνταγές. Ο επιχειρηματίας μοιράστηκε εικόνες από την εξόρμησή τους και από τα πιάτα που έφτασαν στο τραπέζι τους.

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Γιώργο Καραθανάσης και εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της. "Δεν αναζητούσα μια νέα σχέση. Ήταν κάτι απρόβλεπτο. Ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα. (Χαμογελάει)", είπε στο περιοδικό OK. Στην ερώτηση, τι τη γοήτευσε σε εκείνον, είπε: "Πολλά, η αυθεντικότητά του, η κτητικότητά του, είναι αρσενικό. Δύσκολα ένας άντρας μπορεί να είναι δίπλα μου. Κι αυτό επειδή είμαι πολύ δυναμική, απαιτητική, ισχυρογνώμων και πατάω γερά στα πόδια μου. Είναι στοιχεία που δεν τα αποδέχονται εύκολα οι άντρες. Οπότε για να είναι ένας άνθρωπος δίπλα μου, πρέπει να είναι πιο δυνατός από εμένα σε όλα αυτά".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr