Μύκονος: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos [Φωτο - Βίντεο]

Η φετινή συναυλία δεν θύμιζε καθόλου την περσινή εξτραβαγκάντζα με τις καμήλες και τους σεΐχηδες ωστόσο δεν έλειψαν οι χοροί και τα τσιφτετέλια μέχρι τα ξημερώματα.

mukonos-ola-osa-eginan-sti-sunaulia-tou-remou-sto-nammos-fwto---binteo
SHARE THIS
0
SHARES

Η φετινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο στο Nammos συνέπεσε χρονικά με μια από τις πιο θλιβερές τραγωδίες που έχει ζήσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αφού 88 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες έχουν χάσει τις περιουσίες τους από τη φονική πυρκαγιά. 

Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και το Nammos αποφάσισαν να μην ματαιώσουν αλλά μεταθέσουν την συναυλία μία μέρα αργότερα - από τις 26 στις 27 Ιουλίου - για να μην συμπέσει με το τριήμερο εθνικός πένθος. 

Ετσι, οι χοροί ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής και κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα στην παραλία της Μυκόνου με τον Αντώνη Ρέμο και τον  Αιγύπτιο Amr Diab στη σκηνή. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Ρέμος είχε δηλώσει ότι θα δώσει ολόκληρη την αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα προς τους πυρόπληκτους. Το Nammos έδωσε 100.000 ευρώ προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. 

 

A post shared by Gunsel Ulku (@gunselulkuofficial) on

Κάπου στα τραπέζια, υπήρχαν κάποια καρτελάκια με τον ειδικό αριθμό λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που ζητούσαν από τους θαμώνες να δώσουν χρήματα για τους πληγέντες

 

Μπορεί η φετινή συναυλία δεν θύμιζε καθόλου την περσινή εξτραβαγκάντζα με τις καμήλες και τους σεΐχηδες, ωστόσο δεν έλειψαν οι χοροί και τα τσιφτετέλια μέχρι τα ξημερώματα.

 

A post shared by Manjola Progri (@manjolaprogri) on

 

 

A post shared by Amr Diab  (@amrdiab99) on

 

 

A post shared by AmrDiab Time  (@amrdiab_time) on

 

 

 

A post shared by Nikos (@nikosmt) on

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook