Παίκτης Survivor 1: Πήρα σπίτι με τα λεφτά που κέρδισα μετά το παιχνίδι

Πόσα χρήματα του εξασφάλισε η συμμετοχή του το Survivor.

paiktis-survivor-1-pira-spiti-me-ta-lefta-pou-kerdisa-meta-to-paixnidi
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο γνωστός και ως "μάνατζερ ράγκμπι" του πρώτου Survivor, ήταν ένας εκ των Μαχητών που προκάλεσε πολλά σχόλια εντός και εκτός παιχνιδιού. Όμως που βρίσκεται σήμερα;

 

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή του ως... μοντέλο σε επίδειξη μόδας, μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε πως αξιοποίησε τα χρήματα που έβγαλε κατά διάρκεια και μετά το Survivor, με τι ασχολείται σήμερα, αλλά και την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Survivor, αν τελικά στο άμεσο μέλλον γίνει ένα All Star Survivor, όπως έχει ακουστεί.

 

«Αν γίνει το all star του χρόνου, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει, είναι κάτι το οποίο μου αρέσει. Θέλω να δείξω και κάποια πράγματα που δεν τα έδειξα στο πρώτο κομμάτι. Είναι μια εμπειρία που αξίζει να την ξαναζήσω. Δεν μπαίνω σε ένα παιχνίδι για να αποδείξω τι είμαι. Καθαρά το κάνω είτε για κάποιες οικονομικές απολαβές, είτε καθαρά για μια εμπειρία που θέλω ακόμα να ζήσω στη ζωή μου.

Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσω στον επόμενο γύρο, υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες από μένα, αλλά νομίζω πως ότι περισσότερο μπορώ να κάνω , θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Από την πρώτη μου εμπειρία στο Survivor και μετά που το αξιοποίησα με κάποια camp για τα παιδιά, αγόρασα το σπίτι που μένω», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook