Κοντά στη λύση του μυστηρίου για το πού θα γεννήσει η Μέγκαν

Η φημολογία ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ να κάνει την αναντροπή κα ινα μην επιθυμεί να φέρει στον κόσμο το παιδί της στο Lido Wing.

sk-konta-sti-lusi-tou-mustiriou-gia-to-pou-tha-gennisei-i-megkan
SHARE THIS
0
SHARES

 Τα αρχικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως εκείνη είχε αποκλείσει το διάσημο Lindo Wing στο νοσοκομείο St. Mary’s όπου έφερε στον κόσμο τα παιδιά της η  Κέιτ Μίντλετον. Η φημολογία ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ να κάνει την αναντροπή και εδώ, στη γέννηση του πρώτου τη ςπαιδιού και να μένει μακριά από τις παραδόσεις και τα πρωτόκολλα.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν πως τελικά θα ακολουθήσει τα βήματα του πρωτοκόλλου. Πώς προκύπτει αυτό; Τον περασμένο Νοέμβριο πηγές ανέφεραν στο Vanity Fair πως η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να ζήσει διαφορετικά τον τοκετό από τον Γουίλιαμ και τη Κέιτ. Έχοντας  μετακομίσει στο Windsor στο Frogmore Cottage η Μέγκαν ήθελε να γεννήσει στο νοσοκομείο Frimley Park στο Surrey, το οποιό βρίσκεται 7 μίλια πιο κοντά από το Lindo Wing. Μια άλλη επιλογή ήταν το νοσοκομείο Portland στο Λονδίνο, εκεί όπου γεννήθηκαν οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία.

Σμφωνα με πηγή της The Telegraph, ζητήθηκε από το προσωπικό του Lindo να μην πάρει άδεια μέσα στον Απρίλιο, δίνοντας ακόμα ένα στοιχείο στο συμπέρασμα ότι η Μέγκαν θα γεννήσει εκεί.

 

Φωτο: Reuters
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook