Μια σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης μαζί με τον κόρη του Νίκη.

Η μικρή Νίκη, η οποία έχει και το όνομα της μητέρας του Χρήστου Χωμενίδη, ήρθε στη ζωή του συγγραφέα, δύο χρονια μετά τον θάνατο του τριών μηνών γιου του σε ατύχημα στο μπάνιο. Τότε είχε περάσει πολύ δύσκολα ωστόσο η Νίκη του έδωσε ελπίδα για να συνεχίσει... (δείτε στο τέλος του άρθρου).


Ο Χρήστος Χωμενίδης πέρασε μια δύσκολη περίοδο το 2008, αλλά δύο χρόνια αργότερα γνώρισε την δημοσιογράφο και σεναριογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού και απέκτησαν μαζί την κόρη τους Νίκη.

Οι δυο τους χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα, αλλά παραμένουν καλοί φίλοι για χάρη της υπέροχης κόρης τους.
Από τον Μάιο του 2014 ο συγγραφέας είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου.

Ο Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου μετρούν πέντε χρόνια σχέσης και συχνά κάνουν κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα πολλές φορές έχουν μαζί και την κόρη του συγγραφέα, τη μικρή Νίκη που έχει το όνομα της μητέρας του συγγραφέα που έγινε και θεατρική παράσταση.

Μάλιστα, η Μπρέμπου πρωταγωνίστησε στην συγκεκριμένη παράσταση.

Ο θάνατος του γιου του στο μπάνιο
Ο Χρήστος Χωμενίδης είχε πει για τον θάνατο του γιου πριν από πέντε χρόνια στην εφημερίδα στην κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος":
Για τον θάνατο του μπαμπά σου μπορεί να είσαι προετοιμασμένος, για τον θάνατο όμως του παιδιού σου δεν μπορεί ποτέ να είσαι προετοιμασμένος. Αυτό είχε γίνει τότε με μένα...
Είχε γίνει ένα φρικτό ατύχημα στο μπάνιο. Λιποθύμησε η μαμά του και πνίγηκε. Σχεδόν αρχαιοελληνικό, δεν είναι; Κι αυτό έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο... Και να σκεφτείτε ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει τα πάντα! Μερικές φορές όμως μαθαίνεις, με τον πιο βίαιο τρόπο, ότι τα δεδομένα τελικά δεν είναι δεδομένα. Ότι οι κανονικότητες δεν είναι εγγυημένες από κανέναν.
Προχωράς μ' αυτό. Είναι δύσκολο. Πάντως προσωπικά θα μου ήταν αφόρητο να συμβαίνουν πράγματα κι εγώ να μην είμαι εκεί... Ο θάνατος ξέρετε τι είναι; Σα να σε παίρνουν από ένα σινεμά! Είσαι μέσα σε έναν κινηματογράφο, βλέπεις μια ταινία και κάποια στιγμή, ενώ θέλεις να δεις τη συνέχεια, μπαίνουν μέσα δύο τύποι και σε πετάνε έξω. Δεν είναι τρομερό; Και δεν μαθαίνεις ποτέ τη συνέχεια της ταινίας! Είχα διαβάσει ένα πολύ ωραίο κείμενο -που μου θύμισε πολύ την περίπτωση της μαμάς μου- για τη μητέρα κάποιου που δεν είδε ποτέ το τέλος του σίριαλ που παρακολουθούσε, επειδή πέθανε. Κι αυτός είχε πάει στον τάφο της και της είπε ότι τελικά ο δολοφόνος ήταν ο τάδε.
Εχει παίξει κάποιο ρόλο στο μέγεθος της αγάπης που λαμβάνει η Νίκη από εσάς το γεγονός ότι πριν από κάποια χρόνια είχατε χάσει το πρώτο σας παιδί;
Προσπαθώ να μη συσχετίζω τα πρόσωπα. Και υπήρξα τυχερός στο γεγονός ότι το δεύτερο παιδί είναι κορίτσι, ενώ το πρώτο ήταν αγόρι. Η Νίκη γεννήθηκε δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πρώτου μου παιδιού. Και ήταν η μόνη πιθανότητα σωτηρίας. Αλλά αυτό ήταν μόνο το κίνητρο. Και ανήκει σε εκείνη τη χρονική περίοδο.
Τώρα το κίνητρο είναι η Νίκη - η συγκεκριμένη παρουσία, προσωπικότητα και όψη. Κι είμαι τυχερός που, λόγω των ωραρίων μου, είμαι συνεχώς μαζί της: πηγαίνουμε σε μουσεία, σε εστιατόρια, παίζουμε, ακούμε μουσική, βλέπουμε ταινίες. Ο μέσος μπαμπάς δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Για παράδειγμα, ο δικός μου μπαμπάς δεν έπαιζε τόσο πολύ μαζί μου - ούτε κατά διάνοια. Κι είναι ωραίο αυτό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr