Βενιζέλος: Ο Τσίπρας ακουμπά τώρα στον ώμο της Μέρκελ

Σκληρή γλώσσα κατα της κυβέρνησης χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

benizelos-o-tsipras-akoumpa-twra-ston-wmo-tis-merkel
SHARE THIS
0
SHARES

Σκληρή γλώσσα κατα της κυβέρνησης χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «μικρή συμφωνία» τώρα, εκτιμώντας ότι θα ακολουθήσει το «τρένο του τρόμου» και σημείωσε ότι το μέιλ Χαρδούβελη είναι «παιδικη εκδρομή» μπροστα στην πρόταση της κυβέρνησης. 

«Δεν μας λέει ο κ. Τσίπρας πως έφερε τη χώρα σε κατάσταση ρουα ματ και μας καλεί εμάς να τοποθετηθούμε» είπε ο κ. Βενιζέλος. «Υπάρχει δεδηλωμένη πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση και προς ποια κατεύθυνση» διερωτήθη, σημειώνοντας ότι η Εξεταστικη για το Μνημόνιο θα μετατραπει σε εξεταστική για τη σημερινή κυβέρνηση. 

« Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου οδήγησε τη χώρα με περηφάνεια και λεβεντιά στην ύφεση. Τώρα η κυρία Μέρκελ είναι καλή και ακουμπάμε στον ώμο της, ο Σοιμπλε κακός και ο Γιουνκε μπαλαντερ» σημειωσε δηκτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αναψαμε το δαυλό πριν το Κούγκι» είπε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στην απόφαση να μην πληρωθεί τώρα η δόση στο ΔΝΤ και κάλεσε την κυβέρνηση να πει πότε σχεδιάζει έξοδο της χώρας στις αγορές. 

«Αποδείχθηκε μια διπλή απάτη, προεκλογική και μετεκλογική περί δήθεν διαπραγμάτευσης» είπε ο κ.Βενιζέλος, ενώ εκτίμησε ότι υπάρχει ζήτημα δεδηλωμένης πλειοψηφίας στην κυβέρνηση μετά την ομιλία Καμμένου.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook