Κρεμαστινός: Θα συμπαραταχθώ με την απόφαση της Κ.Ο.

Σημειώνεται ότι δηλώσεις του κ. Κρεμαστινού που έγιναν νωρίτερα είχαν προκαλέσει την αντίδραση στελεχών του ΚΙΝΑΛ

SHARE THIS
0
SHARES

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, βουλευτής της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τη στάση του στην επερχόμενη ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

"Εγώ θα πω τα θετικά και τα αρνητικά στην κοινοβουλευτική μου ομάδα και θα συμφωνήσουμε ώστε να συμπαραταχθούμε. Να μη λέει ο καθείς την άποψή του δημόσια", σημείωσε ο κ. Κρεμαστινός. 

Σχετικά με πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, σχολίασε ότι "θα το ήθελε, αλλά στη πράξη το βλέπω αδύνατον".

Σημειώνεται ότι δηλώσεις του κ. Κρεμαστινού που έγιναν νωρίτερα είχαν προκαλέσει την αντίδραση του κ. Κωνσταντινόπουλου. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε: «Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν από τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

«Έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες για ένα διάλογο δύο «όμορων χώρων» μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση», εκτίμησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κρεμαστινός, σημειώνοντας ωστόσο ότι «πρέπει να επουλωθούν και τα τραύματα που υπάρχουν».

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook