Νέα "βέλη" κατά της κυβέρνησης "εκτόξευσε" το πρωί της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, ανήμερα των γενεθλίων της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρώην πρωθυπουργός δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσιάζεται να συνομιλεί με τον στενό του συνεργάτη Νίκο Τσούτσια, καυτηριάζοντας την κυβέρνηση για θέματα της επικαιρότητας.
Ο Αντώνης Σαμαράς απαντά στις αναφορές που τον θέλουν να κάνει κόμμα, μόνο "για να χάσει την καρέκλα ο Μητσοτάκης", λέγοντας ότι τον νοιάζει "να μη χάσει η Ελλάδα". Ταυτόχρονα Σαμαράς και Τσούτσιας σχολιάζουν ειρωνικά δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με την ακρίβεια, ενώ γίνεται λόγος για αλλαζονία.
Κλείνοντας, ο κ. Σαμαράς, αναφέρει ότι "αυτούς τους πήρε το Ποτάμι", κάνοντας ένα λογοπαίγνιο για την ύπαρξη κυβερνητικών στελεχών που προέρχονται απο το παλιό κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος ονοματίζεται στο βίντεο του πρώην πρωθυπουργού για τη δήλωσή του περί "κακομοίρηδων".
Και πρόσθεσε ότι "αυτή το φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν", κάνοντας υπαινιγμό για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών και την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος.
Υπενθυμίζεται ότι και το Σάββατο 3/10 ο Αντώνης Σαμαράς δημοσίευσε βίντεο με δήλωσή του, κατηγόρωντας την κυβέρνηση για υποχώρηση σε διμερή ζητήματα με την Βουλγαρία και την Βόρεια Μακεδονία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Νέο "χτύπημα" Σαμαρά στην κυβέρνηση ανήμερα των γενεθλίων της ΝΔ: "Αυτούς τους πήρε... το Ποτάμι" [βίντεο]](https://images.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fbc/1200x630/crop/both/3d/3d5ef7f988754e98babfd2cb26c14296.jpg?width=300&height=200&mode=crop&anchor=topcenter)