Ο Μητσοτάκης στο Ελληνικό: Να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδας

Όπως είπε, «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο».

o-mitsotakis-sto-elliniko-na-ginei-to-sumbolo-tis-neas-elladas
SHARE THIS
0
SHARES

Σαφές μήνυμα στήριξης στη μεγάλη επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο, επικρίνοντας ευθέως την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για αποτυχία και εικόνα εγκατάλειψης. 

Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για την πορεία του έργου. Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υλοποίησή του.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα  να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται.  Αντ’  αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης».

Όπως είπε, «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης. Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο  της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα  με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτό: Γραφείο Τύπου ΝΔ 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook