Follow us

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook

Ερχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook

Απροβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση, καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου.

Τηλεφωνική επικοινωνία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένο ηγετικό μέλος των Πυρήνων της φωτιάς έφερε στο δημοσιότητα το Μega.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα. Μας κοροϊδέψατε, δεν κάνατε τίποτα από αυτά που είπαμε

Το μήνυμα Πανούση μέσω του Facebook

Λίγες ώρες μετά την κατάθεσή του στην Εισαγγελία ο Γιάννης Πανούσης με ανάρτηση στο Facebook, τονίζει ότι «Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών).»

Αναλυτικά η ανάρτηση Πανούση:

«Μόνη ασπίδα μου η κοινωνία
Το’ χω ξαναγράψει..Δεν διαθέτω ακόντιο ή βέλη, γιατί δεν σκοπεύω να επιτεθώ σε κανένα.
Αυτή η υπαρξιακή επιλογή δεν πρέπει όμως να εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή ως γενική αμυντική στάση ζωής.
Υπάρχουν στιγμές και καταστάσεις που η αίσθηση του Χρέους σε δυναμώνει για να υπερβείς ανθρώπινα συναισθήματα φόβου και κινδύνων (προσωπικών και οικογενειακών).
Αυτά βιώνω κι αυτά πράττω τώρα.
Για σας, για μας, για όλους».

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook

Η κατάθεση στην Εισαγγελία

Τα στοιχεία που κατέθεσε ο Γ. Πανούσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου «ἐχουν ζουμί» και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ποινικές ενέργειες. Αυτό υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού.

Ο ίδιος ο Γ. Πανούσης εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ὀπου κατέθεσε τα στοιχεία που διαθέτει, ανάμεσα στα οποία φέρεται πως είναι και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, δήλωσε: «Το σύνολο των στοιχείων το κατέθεσα για να το αξιολογήσει η Δικαιοσύνη. Η άποψη μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Αυτό όμως θα το δει η Δικαιοσύνη. Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του και έτσι τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης».

Πληροφορίες εμφανίζουν τον κο Πανούση να υποδεικνύει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πανούσης κατέθεσε στοιχεία με συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών και μη προσώπων που είτε εμπλέκονται στις απειλές που όπως καταγγέλλει δέχθηκε είτε ήταν γνωστές σε αυτούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στα στοιχεία που κατέθεσε περιλαμβάνονται και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Πληροφορίες εμφανίζουν τον κο Πανούση να υποδεικνύει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων,

Πρόκειται για στοιχεία που σύμφωνα με τον πρώην υπουργό γνωρίζει ο Αλεξης Τσίπρας καθώς, όπως δηλώνει ο κος Πανούσης «είχα ενημερώσει σχετικά τον Διοικητή της ΕΥΠ». «Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης αφού το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του», δηλώνει τώρα ο κος Πανούσης.

Τι κατέθεσε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς

Περίπου μισή ώρα έμεινε στο γραφείο της εισαγγελέως διαφθοράς, Ελένης Ράικου, ο Γιάννης Πανούσης. Μετά την συνάντηση του με την κα Κουτζαμάνη επισκέφτηκε και την Εισαγγελία διαφθοράς καθώς έχει κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε δήλωσή του εξερχόμενος, ανέφερε: «επισκέφθηκα την εισαγγελέα διαφθοράς η οποία μου ζήτησε να προσθέσω στοιχεία σε έρευνα που διενεργεί για κυκλώματα στο λιμενικό και ενδεχομένως σε ΕΥΠ και αστυνομία που εκμεταλλεύονται μετανάστες. Έδωσα στοιχεία και νομίζω ότι είναι διαφωτιστική αυτή η πτυχή της υπόθεσης. Αναμένεται η τελική κρίση της εισαγγελίας, κατά τη γνώμη μου υπάρχει υπόγεια διασύνδεση με συγκεκριμένα πρόσωπα. Ακολούθησα τη γνώμη του πρωθυπουργού που πιστεύει ότι σε αυτά τα θέματα πρέπει να ακολουθούμε τη δικαστική οδό. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε μετακίνηση ή κρίση των προσώπων αυτών αυτή τη περίοδο θα ήταν άστοχη. Υπάρχουν ονόματα είναι γνωστά τα στοιχεία, τα γνωρίζουν.

Στην ερώτηση εάν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η κυβέρνηση και εάν τον κάλυψε ο κ Πανούσης απάντησε: «Εγώ δεν ανήκω στη κυβέρνηση δεν είναι θέμα συγκίνησης σέβομαι τους θεσμούς. Ο πρωθυπουργός με τίμησε δύο φορές. Μια που με έβαλε στη κυβέρνηση και μια που με έβγαλε για να με προστατέψει».

Με άλλες δηλώσεις σε ΜΜΕ ο κος Πανούσης έχει υποστηρίξει πως οι σε βάρος του απειλές άρχισαν από τον περασμένο Απρίλιο.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 2

Γεροβασίλη: Γιατί δεν έδρασε ως υπουργός;

Σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη διερωτάται γιατί ο κ. Πανούσης δεν ενημέρωσε επί επτά μήνες την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη και γιατί δεν έδρασε ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής. Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα η κα Γεροβασίλη δήλωσε: «Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης. Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.»

Πάνος Λάμπρου: Ημουν ειδικός συνεργάτης του υπ. Δικαιοσύνης

Σε ό,τι αφορά στις συνομιλίες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένο ηγετικό μέλος των Πυρήνων που παρουσίασε το Μega, ο Πάνος Λάμπρου μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας το κανάλι για «επιχείρηση συκοφάντησης».

Ο κ. Πάνου δηώνει ότι χρόνια ασχολείται με τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, και ειδικά με τα δικαιώματα των φυλακισμένων, και ότι συνέδραμε το υπ. Δικαιοσύνης ως ειδικός συνεργάτη. «Στο πλαίσιο αυτής μου της ιδιότητας επισκέφτηκα σχεδόν το σύνολο των ελληνικών φυλακών, όπου συνομιλούσα με μεγάλο αριθμό κρατουμένων, και το ίδιο έκανα κάθε φορά που απεργίες πείνας απειλούσαν τη ζωή των κρατούμενων.» τονίζει το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται γιατί ο κ. Πανούσης «προσπαθεί να δημιουργήσει ζήτημα γύρω από το πρόσωπό μου τώρα, μετά την απομάκρυνσή του». Τέλος ο κ. Λάμπρου αναφέρει: «Ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι ανοιχτός για όλους».

Το ρεπορτάζ του TheTOC

Ο πρώην υπουργός πέρασε την πόρτα του Αρείου Πάγου στις 11:00 το πρωί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή, για να καταθέσει τα ονόματα από τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται –σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα- με ποινικούς κρατούμενους και έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού που συνδέονται με την τρομοκρατία και απειλούν την ζωή του και την οικογένεια του.

Το Μέγαρο Μαξίμου όμως επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Αυτό λοιπόν και θα κάνω, θα δώσω τα ονόματα στην Δικαιοσύνη.

Ο πρώην υπουργός μίλησε στο The TOC και υπογράμμισε ότι στόχος του ήταν να υπάρξει πολιτική λύση στο θέμα δηλαδή να εντοπιστούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούν τις επαφές με τους κρατουμένους και να απομακρυνθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με εντολή του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

«Το Μέγαρο Μαξίμου όμως επιθυμεί να οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Αυτό λοιπόν και θα κάνω, θα δώσω τα ονόματα στην Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται στην υπόθεσή του ο κ. Πανούσης άφησε να εννοηθεί ότι είναι μέλη της ΚΕ και πρώην βουλευτής ενώ σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός έχει γνώση της υπόθεσης όπως και ο Διοικητής της ΕΥΠ κ. Γ. Ρουμπάτης. Παράλληλα ο κ. Πανούσης ξεκαθαρίζει ότι στην υπόθεση του δεν εμπλέκονται πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν τώρα στην Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη.

Τα Νέα στο σημερινό τους πρωτοσέλιδό ισχυρίζονται ότι ο κ. Πανούσης θα κατονομάσει σήμερα δύο βουλευτές και ένας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλήση σε Πανούση από την Ελένη Ράικου

Εντός της ημέρας η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου στέλνει κλήση στον πρώην υπουργό προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας που ήδη διενεργείται για τη διαφθορά στους κόλπους της αστυνομίας.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 3

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού για όσα συμβαίνουν στην αστυνομία αλλά και η αναφορά του ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του. Στην έρευνα για τη διαφθορά στην αστυνομία, που διενεργείται εδώ και αρκετούς μήνες, θα προστεθούν και όσα στοιχεία έχει να εισφέρει ο πρώην υπουργός, ο οποίος αναμένεται σήμερα να επικοινωνήσει με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη προκειμένου να κλειστεί ραντεβού και να παραδοθεί στη δικαιοσύνη ο φάκελος με τα στοιχεία του.

Πέραν των κινήσεων που θα καθοριστούν από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά την παράδοση του φακέλου από τον Γιάννη Πανούση, τις επόμενες ώρες θα κλειστεί το ραντεβού του πρώην υπουργού και με τους εισαγγελείς διαφθοράς.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την πορεία που θα ακολουθήσει μετά την παράδοση των στοιχείων που διαθέτει στην ανώτατη εισαγγελική λειτουργό, η κ. Ράικου καλεί στο πλαίσιο αυτοτελούς έρευνας τον κ. Πανούση , η οποία έχει ξεκινήσει σε ανύποπτο χρόνο. πολύ καιρό δηλαδή πριν ο ίδιος προβεί στις επίμαχες καταγγελίες που αγγίζουν και ζητήματα διαφθοράς στο χώρο της Αστυνομίας. Η κατάθεσή του θα έχει βαρύνουσα σημασία καθώς λόγω της θέσεώς του, ως υπουργός, θα είναι σε θέση να εισφέρει συγκεκριμένα στοιχεία στις αρχές, όπως εκτιμούσαν δικαστικές πηγές.

Η κλήση από την κ. Ραίκου αναμένεται να φύγει εντός της ημέρας οπότε και θα ορίζεται το ραντεβού του κ. Πανούση με την εισαγγελία για το συγκεκριμένο σκέλος των δηλώσεών του.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 4

Τι λέει η πλευρά του πρώην υπουργού

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, αναφέρουν στο The TOC.gr ότι ο Γ. Πανούσης δεχόταν απειλές για την ζωή του από την εποχή που ήταν στο υπουργείο, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούσαν επαφές με ποινικούς και κρατούμενους οι οποίοι συνδέονται με την τρομοκρατία είχαν δεσμευτεί στους ίδιους για μία σειρά αλλαγών στους όρους κράτησης.

Όμως οι δεσμεύσεις, όπως για παράδειγμα για αποφυλάκιση κάποιων εξ αυτών- δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν και ο εύκολος στόχος ήταν ο Γ. Πανούσης για να χαρακτηριστεί υπεύθυνος για την μη εφαρμογή τους, όπως αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι συμπληρώνοντας ότι κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μπαινόβγαιναν στον Κορυδαλλό.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 5

Τέλος σημειώνουν ότι δεν έχει τυχαίο πως η χθεσινή ανάρτηση στο Indymedia έχει στοιχεία απολογίας αφού ο συγγραφέας αναφέρει ότι οι κρατούμενοι δεν έχουν σχέση με πολιτικά πρόσωπα και βουλευτές. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ενοχληθεί από την στάση του Γ. Πανούση ενώ αναταραχή έχει προκληθεί στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας συζητούν στο παρασκήνιο τόσο την ουσία των δηλώσεων Πανούση και προβληματίζονται για τον χρόνο που επέλεξε ο πρώην υπουργός για να δημοσιοποιήσει τις αποκαλύψεις. Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκτιμούν τον Γ. Πανούση για την πολιτική και πανεπιστημιακή του διαδρομή, εκφράζουν φόβους ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι πολιτικών ευθυνών από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει σε δύσκολη θέση το κυβερνών κόμμα.

Τα ονόματα, οι διάλογοι φωτιά & το μήνυμα στο Facebook - εικόνα 6

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί υπουργίας Γ. Πανούση είχε ξεσπάσει σφοδρή σύγκρουση των μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης που ζητούσαν την απομάκρυνσή του. Ανοιχτό μέτωπο είχε ο Γ. Πανούσης και με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο ο οποίος εντάχθηκε στη ΛΑΕ όταν τον Μάιο του 2015 είχαν αντιπαρατεθεί σκληρά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον Γ. Πανούση να ισχυρίζεται ότι «ο Διαμαντόπουλος μαζεύει υπογραφές να με διώξει», και τον Διαμαντόπουλο να απαντά στον υπουργό: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Ποτάμι: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις καταγγελίες για παρακράτος

"Όταν ένας πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλει "παρακράτος και καρκινώματα" υπάρχει ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας στη χώρα", τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τις νέες δηλώσεις του Γ. Πανούση και συνεχίζει:

Η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες. Εγείρεται, όμως, μείζον πολιτικό θέμα το οποίο η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει ότι το αγνοεί. Οι καταγγελίες ήταν όντως σε γνώση του Πρωθυπουργού; Αν «ναι» τι έκανε όλους αυτούς τους μήνες; Ο κ. Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το γνωστό και από το παρελθόν «ας πάει στη Δικαιοσύνη» και να πάρει καθαρή θέση. Η λειτουργία παρακράτους (η ύπαρξη του οποίου στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την ακροδεξιά) κάνει κάθε δημοκρατικό πολίτη να νοιώθει ρίγη στη σπονδυλική του στήλη".


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου και το "ματωμένο φεγγάρι" στην Αθήνα

Η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ (7/9), κι εμείς σου προτείνουμε τις καλύτερες εμπειρίες για να την υποδεχθείς με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 07 Σεπ 2025 | 15:45

Αιχμές Μητσοτάκη: "Επιχειρηματίες χρυσοί χορηγοί του κ. Τσίπρα – Καλές οι σχέσεις με Τραμπ αλλά όχι τόσο όσο του… Καμμένου"

"Υπάρχουν κάποια συμφέροντα, κάποια μέσα, κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει το ρόλο του χρυσού χορηγού του κ. Τσίπρα", τόνισε ο πρωθυπουργός.

"ΠΥΡΑ" 06 Σεπ 2025 | 23:57

Αντιπολίτευση: Σφοδρή κριτική για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Ανακοινώσεις μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Ελληνική Λύση

ΑΙΧΜΗΡΗ 06 Σεπ 2025 | 11:19

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Οδήγησε στο θάνατο 104 ανθρώπους στο Μάτι - Ενας τουρίστας που μαζεύει φράγκα

"Είναι ένας πρώην πρωθυπουργός που κατάφερε να είναι ο μοναδικός που παραβίασε την εντολή του δημοψηφίσματος, που κυβέρνηση με μνημόνια ενώ εξελέγη να τα καταργήσει".

ΕΔΩΣΕ ΑΤΑΚΕΣ 05 Σεπ 2025 | 22:25

"Πηγαδάκια" Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Τι είπε για μέτρα ελάφρυνσης, Τσίπρα και Καμμένο

Στα λεγόμενα "πηγαδάκια" μετά την εκδήλωση της Παρασκευής, όπου μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παιδεία, ο πρωθυπουργός έδωσε μερικές ατάκες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την ΔΕΘ

"ΚΑΡΦΙ" 05 Σεπ 2025 | 20:35

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κάποτε ο Τσίπρας μιμούνταν τη φωνή του Ανδρέα, τώρα έφτιαξε ομιλία με ατάκες από δελτία Τύπου του κόμματος

Αιχμές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη άφησαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 05 Σεπ 2025 | 19:31

Κυβερνητικές πηγές για ομιλία Τσίπρα: "Ενώ σε όλη την Ευρώπη "έβρεχε" ανάπτυξη, ο ίδιος κρατούσε ομπρέλα"

"Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η χώρα πηγαίνει μπροστά", αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 05 Σεπ 2025 | 19:20

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα - Ποιοι βουλευτές έδωσαν το "παρών" στην ομιλία του [βίντεο - εικόνες]

Με ενδιαφέρον αναμενόταν και το ποιοι βουλευτές θα έδιναν το "παρών" στην ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

9 ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΤΑΞΗΣ 05 Σεπ 2025 | 18:08

Τσίπρας στο συνέδριο του Economist: Να υπάρξουν αποφάσεις, τώρα, γιατί οδηγούμαστε στα βράχια αν δεν αλλάξουμε ρότα

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε, μεταξύ άλλων, ένα Ταμείο για στήριξη των Νέων Γενεών μέσα από μια Πατριωτική Εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 05 Σεπ 2025 | 17:00

"Ξαναχτυπά" ο Τσακαλώτος για τον Τσίπρα: "Με προβληματίζει πολύ όταν μιλάει για δημοκρατικό καπιταλισμό"

"Σε δύσκολες συνθήκες κάναμε αρκετά καλά πράγματα, αλλά κάναμε και πράγματα που δεν είμαι περήφανος" είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 14:43

Επίθεση Σκέρτσου σε Τσίπρα: Οι πολιτικοί λωτοφάγοι είναι οι πιο επικίνδυνοι των αδιόρθωτων λαοπλάνων πολιτικών

"Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Αν δεν θέλουμε όμως να επαναληφθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρή, ειλικρινή αυτοκριτική και έμπρακτη μεταμέλεια" σχολιάζει ο κ. Σκέρτσος.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 05 Σεπ 2025 | 09:32

Αιχμηρός Κασσελάκης για Τσίπρα: Πάνω από το πτώμα μου συμπόρευση, δεν μπλέκω με τον βάλτο - Θα πάει καλά γιατί με αντιγράφει

Ερωτώμενος εάν υπάρχει πιθανότητα συμπόρευσης με τον κ. Τσίπρα, απάντησε "πάνω από το πτώμα μου. Το λέω ξεκάθαρα. Με τον βάλτο εγώ δεν μπλέκω".

ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ 05 Σεπ 2025 | 08:34

Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist: Κριτική αλλά και όραμα για την Ελλάδα του 2030

Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας και της χώρας αλλά και το όραμα του για την Ελλάδα του 2030 θα αναπτύξει o Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο του Economist.

ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ 04 Σεπ 2025 | 13:08
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 03 Σεπ 2025 | 13:08

Μαρινάκης κατά Τσίπρα για τους διαλόγους Καμμένου με τη μαφία της Κρήτης: "Ο ορισμός του rebranding"

"Ο κ. Καμμένος ήταν εταίρος σε κυβέρνηση, κάποιος τον επέλεξε", είπε με νόημα ο κ. Μαρινάκης

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 02 Σεπ 2025 | 19:01

Νέα επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: Μιλάει πάλι για "βαλκανοποίηση" της χώρας [βίντεο]

Ο πρώην πρωθυπουργός δημοσίευσε τμήμα της ομιλίας του στη 2η Διεθνή Διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, στο οποίο αναφέρεται σ’ αυτό που ο ίδιος ονόμασε "βαλκανοποίηση" της χώρας

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 02 Σεπ 2025 | 10:56

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Του λείπουν τα φράγκα της εξουσίας - Δεν πιστεύω ότι θα ιδρύσει κόμμα

"Μακάρι να το κάνει, για να φανεί στην ελληνική κοινωνία τι είναι αυτός ο τύπος", είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ 02 Σεπ 2025 | 06:37

Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει την επιστροφή του - Οι πρώτες αψιμαχίες με Μητσοτάκη

Ο χρόνος που επιλέγει να παρέμβει δεν είναι τυχαίος, με την κυβέρνηση να βρίσκεται δημοσκοπικά σε χαμηλό βαρομετρικό και τη συνεχιζόμενη ακρίβεια να της προκαλεί πλήγματα.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 01 Σεπ 2025 | 15:49

Παύλος Μαρινάκης: Ο Τσίπρας έχει κριθεί και ως πρωθυπουργός και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Δεν νομίζω ότι η επιτυχία ή η αποτυχία αυτής της κυβέρνησης εξαρτάται από το ποιον θα έχει αντίπαλο", τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης

ΞΙΝΟ 01 Σεπ 2025 | 15:04

Ο Χρήστος Χωμενίδης γράφει για τον Αλέξη Τσίπρα και θυμάται τα "χθεσινά γεμιστά" της μαμάς μας

Για το νέο κόμμα Τσίπρα και την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού γράφει στο Capital ο Χρήστος Χωμενίδης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 01 Σεπ 2025 | 13:53

Το κόμμα Τσίπρα, πότε οι ανακοινώσεις, ποια τα στελέχη του- Τι γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα

Ο δημοσιογράφος των Νέων έχει "τσεκάρει" τις πληροφορίες από (πραγματικό) άνθρωπο του πρώην πρωθυπουργού

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 01 Σεπ 2025 | 11:13
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 01 Σεπ 2025 | 10:14

Φλωρίδης: "Κίνηση απελπισίας η επιστροφή Τσίπρα, ασυζητητί τον υποστηρίζει η διαπλοκή"

Ο Γιώργος Φλωρίδης χαρακτήρισε ως "μεγάλο δώρο" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα.

ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ 29 Αυγ 2025 | 17:39

Στο γήπεδο της ΑΕΚ ο "πράσινος" Αλέξης Τσίπρας - Ποια υπόσχεση εκπλήρωσε

Γιατί ο γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα Αλέξης Τσίπρας, είδε από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ για τα πλέι οφ του Conference League

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 28 Αυγ 2025 | 14:22

Κωνσταντοπούλου: Το κόμμα του Τσίπρα θα λέγεται "Λαγούμι" - Δεν έχει μιλήσει 2 χρόνια στη Βουλή, κάνει ζωάρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα σενάρια αλλαγής του εκλογικού νόμου, λέγοντας ότι "φοβάται την αντιπολίτευση".

28 Αυγ 2025 | 06:50

Ο Μητσοτάκης ονειρεύεται αυτοδυναμία και αναβιώνει τον "μπαμπούλα" του Τσίπρα για να μαζέψει τους αναποφάσιστους

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου βλέπουν μία προσπάθεια "ξεπλύματος" του πρώην Πρωθυπουργού, κάνοντας το μαύρο-άσπρο.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 27 Αυγ 2025 | 22:54

Μεταναστευτικό νομοσχέδιο: Συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση στη Βουλή

Οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου παρουσίασαν μείωση κατά 80%, οπότε και ψηφίστηκε η τροπολογία για αναστολή ασύλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 27 Αυγ 2025 | 11:32

Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι "έχει απαντήσει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός πολλές φορές".

27 Αυγ 2025 | 07:28

Διαβάζοντας Τσίπρα μαζί με το croissant

Πώς να το κάνουμε, σου δίνει ένα prestige μια συνέντευξη στην Monde. (Επίτηδες βάζω συνέχεια ξένες λέξεις στο κείμενο, αν τυχόν το διαβάσει ο ίδιος, να ταλαιπωρηθεί να τις ψάχνει στο λεξικό. Μια αθώα εκδίκηση, θα μου τη συγχωρέσετε.)

ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 27 Αυγ 2025 | 06:40

ΔΕΘ: "Παροχές στη μεσαία τάξη μέσα στις αντοχές της οικονομίας", λέει η κυβέρνηση - "13ο μισθό και σύνταξη", η αντιπολίτευση

Το συμμάζεμα της οικονομίας και τις δημοσιονομικές της υποχρεώσεις της χώρας βάζει μπροστά στο αφήγημά της η κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ 26 Αυγ 2025 | 17:46

Φάμελλος για την επίθεση της κυβέρνησης στον Τσίπρα και τα σενάρια για νέο κόμμα: "Είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ"

"Πρέπει να ομολογήσω ότι η χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν ακραία τοξική, όπου έκανε συσχετισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αποφυλακίσεις και με εγκληματίες", είπε

ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 26 Αυγ 2025 | 11:47

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Με αφορμή δημοσίευμα του Politico που "αποκαλύπτει ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία έχει ανοίξει νέο φάκελο για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα γνωστά "σπιτάκια ανακύκλωσης" σε Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη".

ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ 26 Αυγ 2025 | 10:32

Δημοσκόπηση Interview: Απώλειες για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ - Πόσοι θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Τσίπρα

Παρά το προβάδισμα, η ΝΔ καταγράφει πτώση στην πρόθεση ψήφου, σε σύγκριση με τη μέτρηση του Ιουνίου. Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 26 Αυγ 2025 | 09:10

Μπούγας: Πάνω από 17.000 αποφυλακίσεις με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Όπως τονίζει, πάνω από 17.000 κρατούμενοι βρέθηκαν εκτός φυλακής κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων, ανάμεσά τους και βαρυποινίτες για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔ 25 Αυγ 2025 | 20:47

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στην κυβέρνηση: "Επί ημερών μου μειώθηκαν οι ανισότητες"

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έρχεται μερικές ώρες μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στον πρώην πρωθυπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ 25 Αυγ 2025 | 18:02

Απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μαρινάκη για το σχόλιο για τον Τσίπρα: "Χυδαίος και τοξικός"

Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη δίνει νέα διάσταση στον ορισμό του υπερθετικού βαθμού της χυδαιότητας και της τοξικότητας

ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 25 Αυγ 2025 | 14:47

Μαρινάκης για Τσίπρα: "Στους μόνους που έχει λείψει είναι στους 17.000 βαρυποινίτες, στους βιαστές και τους εμπρηστές"

"Πώς είναι δυνατόν να λείπει σε κάποιον η ενεργός πολιτική τη στιγμή που είναι βουλευτής και δεν έχει κάνει ούτε μια ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής;", αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

24 Αυγ 2025 | 14:09

Σκέρτσος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Όταν αντιπολιτεύονται ακόμη και το ηλιοβασίλεμα τερματίζουν την πολιτική φαιδρότητα και τοξικότητα

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος απάντησε στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις καλοκαιρινές διακοπές του. "Παντελής απουσία κοινωνικής ενσυναίσθησης και ευαισθησίας", τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

23 Αυγ 2025 | 12:14

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δημοσίευμα Βloomberg: Διπλωματική ήττα της χώρας στη Λιβύη

Το δημοσιεύμα του Bloomberg ανέφερε ότι η Βουλή της ανατολικής Λιβύης υπό την ηγεσία του Χαφτάρ είναι έτοιμη να επιτρέψει στην Τουρκία να προχωρήσει σε έρευνες στα ύδατα της χώρας.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ 22 Αυγ 2025 | 18:58

Κόντρα Πολάκη - Τσακαλώτου για... τα μάτια του Τσίπρα: "Ευκλείδη, προκαλείς... Δύο φωνήεντα θα σ' τα πω"

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει σε έντονο ύφος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για όσα σχολίασε σχετικά με τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Le Monde

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 22 Αυγ 2025 | 17:04

Νίκος Παπανδρέου για Τσίπρα: Το θέμα είναι αν αναγνωρίζει τα ψέματα που είπε για το μνημόνιο

"Είπε ότι θα ακυρώσει το μνημόνιο σε μια μέρα και τελικά υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο με τα μπούνια!", είπε για τον Αλέξη Τσίπρασε συνέντευξη του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου.

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ 22 Αυγ 2025 | 16:12

Πρώτο χοντρό "καρφί" στον Τσίπρα από τον Τσακαλώτο: "Αυτός δεν ήταν που επέτρεψε το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο;"

Η πρώτη εξ αριστερών αντίδραση στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Monde, ήρθε από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22 Αυγ 2025 | 10:55

Ο δημάρχος Κυθήρων ειρωνεύεται τον Τσίπρα: Τι του λείπει η "ενεργός πολιτική" αφού είναι βουλευτής;

Με αιχμηρή παρέμβαση στα social media, ο Ευστράτιος Χαρχαλάκης απαντά στον πρώην πρωθυπουργό και στη συνέντευξή του στη Le Monde

22 Αυγ 2025 | 07:07

Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο κόμμα - Το Μαξίμου ετοιμάζει αντεπίθεση, ο Ανδρουλάκης "ζορίζεται"

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα κάψει τα όποια πολιτικά του χαρτιά σε μία άκαιρη στιγμή, αλλά θα "χτυπήσει" όταν εκείνος κρίνει ότι είναι ο πιο συμφέρον χρόνος.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 21 Αυγ 2025 | 21:58

Αλέξης Τσίπρας στη Le Monde: "Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω την αλήθεια" - Τι λέει 7 χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε γιατί η Ελλάδα οδηγήθηκε στην κρίση.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 21 Αυγ 2025 | 19:55

Επικοινωνία Φάμελλου με τους αρχηγούς των κομμάτων της "προοδευτικής αντιπολίτευσης" για τη Γάζα

Με στόχο την κοινή τους δράση προς την κυβέρνηση, για το θέμα της Γάζας.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 98 ΕΤΩΝ 20 Αυγ 2025 | 08:27

Πέθανε ο πανεπιστημιακός και φιλόσοφος Ευτύχης Μπιτσάκης

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών ο γνωστός πανεπιστημιακός και φιλόσοφος, Ευτύχης Μπιτσάκης.

15 Αυγ 2025 | 12:37

Φάμελλος: Η σκέψη μας αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο είναι σε όσους αντιμετώπισαν τον όλεθρο των πυρκαγιών

"Γιορτή ομόνοιας και αγάπης, αφιερωμένη στη μητρική φροντίδα και προστασία, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική παράδοση", αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 10 Αυγ 2025 | 16:45

ΣΥΡΙΖΑ: Nα αποσυρθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ από τον φιλικό αγώνα με το Ισραήλ

"Είναι η ώρα για άμεσες κυρώσεις, σε όλα τα επίπεδα, για κατάπαυση του πυρός, ειρήνη και αναγνώριση του Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους", αναφέρει

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ 07 Σεπ 2025 | 21:02

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Μητσοτάκη: "Είναι πρωθυπουργός που φοβάται την κοινωνία και τις αντιδράσεις της"

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη "πρωθυπουργό εσωτερικού χώρου"

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 07 Σεπ 2025 | 20:25

Συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Οι άξονες και οι στόχοι της κυβέρνησης έως το 2027

"Δεν είναι στις προθέσεις μου η αλλαγή του εκλογικού νόμου", υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτήρισε "ευφάνταστα" τα σενάρια περί διαδοχής του στη ΝΔ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 07 Σεπ 2025 | 19:26

Αντίδραση Τσίπρα στην παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Μοναδικός στόχος η εκλογική πελατεία και η ψηφοθηρία"

"Ο μοναδικός στόχος τώρα είναι η εκλογική πελατεία και η ψηφοθηρία. Έχω ωστόσο την αίσθηση ότι, αυτήν τη φορά, ο στόχος δε θα επιτευχθεί", σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας

07 Σεπ 2025 | 18:38

ΚΚΕ: Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα ουσιαστικό ούτε από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

"Ο λαός το 'ταμείο' το κάνει καθημερινά κι αυτό είναι πάντα μείον για τις ανάγκες του", λέει το ΚΚΕ για τη ΔΕΘ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ 07 Σεπ 2025 | 17:58

Η ερώτηση που δεν απάντησε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Διαμαρτυρίες από Ριζοσπάστη και Documento για αποκλεισμό

"Δεν γνωρίζω το θέμα καν. Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω", είπε ο Πρωθυπουργός.

ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 07 Σεπ 2025 | 17:27

ΣΥΡΙΖΑ: " Σε κάθε του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό"

"Σε κάθε του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ 07 Σεπ 2025 | 16:50

Οργή Μητσοτάκη για τα σενάρια διαδοχής του: "Θα αστειεύεστε..." - Εκλογές το 2027 χωρίς αλλαγή του εκλογικού νόμου

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της 89ης ΔΕΘ για εκλογές, παροχές, εξωτερική πολιτική και σκάνδαλα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 07 Σεπ 2025 | 15:45

Αιχμές Μητσοτάκη: "Επιχειρηματίες χρυσοί χορηγοί του κ. Τσίπρα – Καλές οι σχέσεις με Τραμπ αλλά όχι τόσο όσο του… Καμμένου"

"Υπάρχουν κάποια συμφέροντα, κάποια μέσα, κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει το ρόλο του χρυσού χορηγού του κ. Τσίπρα", τόνισε ο πρωθυπουργός.

ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 07 Σεπ 2025 | 15:36

Τσουκαλάς για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα - Η χώρα δεν αντέχει άλλο"

"Ένας Πρωθυπουργός προσκολλημένος στην καρέκλα της εξουσίας και μια διακυβέρνηση βουτηγμένη στα σκάνδαλα, που επαίρονται ως η μόνη σωστή κυβέρνηση", ανέφερε συγκεκριμένα.

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 07 Σεπ 2025 | 14:50

Τετ α τετ Φάμελλου με Δούκα στη Θεσσαλονίκη - Τι συζήτησσαν

Στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, όπου είχαν ένα τετ α τετ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ 07 Σεπ 2025 | 14:45

Τσουκαλάς (ΠΑΣΟΚ): Ο πρωθυπουργός ξέχασε τους αγρότες, τους μικρομεσαίους και τους συνταξιούχους

"Αν θυμάστε εμάς μας είχαν χαρακτηρίσει πολιτικούς απατεώνες", είπε.

ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 07 Σεπ 2025 | 12:00

Ολη η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Δεν με πήραν και τα χρόνια, θα ήθελα και τρίτη θητεία"

Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" για την 89η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 07 Σεπ 2025 | 08:24

Τα πολιτικά μηνύματα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Καλύτερα μια κυβέρνηση που κάνει λάθη, παρά μια λάθος κυβέρνηση"

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού δεν έλειψαν όμως τα πολιτικά μηνύματα, μέσα από τα οποία είπε "όχι" στα ευχολόγια και τον λαϊκισμό - Ούτε μία αναφορά στο όνομα του Τσίπρα.

"ΠΥΡΑ" 06 Σεπ 2025 | 23:57

Αντιπολίτευση: Σφοδρή κριτική για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Ανακοινώσεις μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Ελληνική Λύση

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Σεπ 2025 | 23:42

Δένδιας για την επέτειο των Σεπτεμβριανών: "Ημέρα Μνήμης"

Με τίτλο στην ανάρτηση "ημέρα μνήμης", ο κ. Δένδιας γράφει: "70 χρόνια από τα "Σεπτεμβριανά", το κεντρικά καθοδηγούμενο πογκρόμ σε βάρος του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης.

ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ 06 Σεπ 2025 | 22:45

Ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Η μπασκετική ατάκα, η μαντινάδα και το χειροκρότημα της Μαρέβας [βίντεο]

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθόταν στην πρώτη σειρά και τον χειροκρότησε όρθια κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στο "Βελλίδειο"

"ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" 06 Σεπ 2025 | 22:29

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Μητσοτάκη: "Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας"

"Ως εδώ με τα βαρίδια της γαλάζιας διαφθοράς στην προοπτική της χώρας", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ 06 Σεπ 2025 | 22:09

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: 4 μεγάλες μεταρρυθμίσεις για το 2030 - Εθνικό Απολυτήριο και μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο

Προορισμός μας, όμως, το 2030, με μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν οριστικά τη χώρα, υπερβαίνουν τους κυβερνητικούς κύκλους και απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις", είπε ο Κ. Μητσοτάκης

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 06 Σεπ 2025 | 19:55

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μηδέν φόρος για νέους ως 25 ετών - Μείωση στη φορολογία οικογενειών, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, ενοικίων

"Τώρα ήρθε η ώρα για την πιο τολμηρή μεταρρύθμιση της φορολογίας εισοδήματος στην ιστορία της μεταπολίτευσης", τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην 89η ΔΕΘ.

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ 06 Σεπ 2025 | 17:53

Ντράμερ και με τη βούλα ο Ανδρέας Λοβέρδος: "Το πρώτο μου πτυχίο στο πολύτιμο αυτό όργανο"

Το πρώτο μου πτυχίο στο πολύτιμο αυτό όργανο. Με τον εξεταστή μου τον μαέστρο Nicholas Garman, έγραψε ο πρώην υπουργός.

89Η ΔΕΘ 06 Σεπ 2025 | 15:30

H περιοδεία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Mπίρα, φόρμουλα, μπιλιάρδο, φανέλες και μια ερώτηση στην Τεχνητή Νοημοσύνη [εικόνες]

Μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO, ο κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε στις 11:10 το πρωί τη βόλτα στους χώρους της ΔΕΘ.

Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 06 Σεπ 2025 | 15:13

Σακελλαροπούλου για τον θάνατο του Νίκου Παπαδάκη: Το έργο του θα συνεχίσει να φωτίζει τις νέες γενιές ερευνητών

"Γνώρισα τον Νίκο Παπαδάκη όταν επισκέφθηκα το Ίδρυμα ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας τον Οκτώβριο του 2019".

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 06 Σεπ 2025 | 14:05

Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός προφανώς φοβάται τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ - Πάνδημο το αίτημα απαλλαγής από τη ΝΔ

"Είμαστε επτά χρόνια εκτός μνημονίου, τα έξι κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και οι γεννήσεις καταρρέουν", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 06 Σεπ 2025 | 13:39

Το "μυστικό" δείπνο των οκτώ βουλευτών της ΝΔ με ευρύτερη σύνθεση και... αιχμηρή διάθεση

Υπήρχε έντονη κριτική για τη διαχείριση της κυβέρνησης στο περίφημο πλέον θέμα των επιστολικών ψήφων την τελευταία μέρα του Ιουλίου.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 06 Σεπ 2025 | 12:57

ΔΕΘ: "Ο Άδωνις φωνάζει;" - Η απορία Μητσοτάκη όταν επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Υγείας

Ο κ. Μητσοτάκης αντιλήφθηκε κάποιον να φωνάζει δυνατά από μακριά και χαριτολογώντας είπε: "Ο Άδωνις φωνάζει;".

ΔΕΘ 06 Σεπ 2025 | 12:39

Πιερρακάκης: Φορολογική μεταρρύθμιση με έμφαση στο δημογραφικό - Γιατί είπε ότι το πιο πολιτικό παιχνίδι είναι το Τetris

"Είμαστε στις μισές γεννήσεις από όσες ήμασταν πριν από την κρίση. Θα κάνουμε μια φορολογική μεταρρύθμιση που θα δώσει πάρα πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτό το πρόβλημα", τόνισε ο ΥΠΟΙΚ.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 06 Σεπ 2025 | 12:16

ΔΕΘ: "Εγώ αν μπω εδώ, δεν θα ξαναβγώ, ε;" - Η ατάκα Μητσοτάκη για το μονοθέσιο της McLaren Formula 1 Team

"Εγώ αν μπω εδώ δεν θα ξαναβγώ, ε;", είπε χιουμοριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

06 Σεπ 2025 | 11:46

Μητσοτάκης σε Διοίκηση ΔΕΘ: Σε καμιά άλλη πόλη δεν έχουν δοθεί τόσα κονδύλια όσα στη Θεσσαλονίκη για έργα

Την πρόταση της κυβέρνησης για την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΙΧΜΗΡΗ 06 Σεπ 2025 | 11:19

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Οδήγησε στο θάνατο 104 ανθρώπους στο Μάτι - Ενας τουρίστας που μαζεύει φράγκα

"Είναι ένας πρώην πρωθυπουργός που κατάφερε να είναι ο μοναδικός που παραβίασε την εντολή του δημοψηφίσματος, που κυβέρνηση με μνημόνια ενώ εξελέγη να τα καταργήσει".

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 06 Σεπ 2025 | 10:30

Στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες - βίντεο]

Στις 19.30 σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ 06 Σεπ 2025 | 10:05

Μονή Σινά: Επέστρεψε στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός - Δρομολογούνται οι διαδικασίες διαδοχής του

Πριν από δύο μέρες ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός της Μονής Σινά εξέδωσε εκτενή ανακοίνωση, ενημερώνοντας ουσιαστικά πως ξεκινά η διαδικασία για τη διαδοχή του.

ΔΕΘ 06 Σεπ 2025 | 09:02

Πιερρακάκης: Φορολογική μεταρρύθμιση με έμφαση στην αντιμετώπιση του δημογραφικού

Φορολογική μεταρρύθμιση, στο πλαίσιο της οποίας θα δίδεται "πάρα πολύ μεγάλη έμφαση" στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας.

ΣΕ 2 ΑΞΟΝΕΣ Η ΟΜΙΛΙΑ 06 Σεπ 2025 | 08:15

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει πακέτο 1,7 δισ. ευρώ για 4,5 εκατ. δικαιούχους - "Μεγάλη τομή στη φορολογία"

Τα μέτρα στο καλάθι του Πρωθυπουργού θα αγγίξουν το 1.7 δις ευρώ, βάζοντας ένα ανάχωμα στην ακρίβεια, με την ομπρέλα να καλύπτει περισσότερους από 4.5 εκατ. πολίτες.

ΕΔΩΣΕ ΑΤΑΚΕΣ 05 Σεπ 2025 | 22:25

"Πηγαδάκια" Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Τι είπε για μέτρα ελάφρυνσης, Τσίπρα και Καμμένο

Στα λεγόμενα "πηγαδάκια" μετά την εκδήλωση της Παρασκευής, όπου μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παιδεία, ο πρωθυπουργός έδωσε μερικές ατάκες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την ΔΕΘ

"ΚΑΡΦΙ" 05 Σεπ 2025 | 20:35

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κάποτε ο Τσίπρας μιμούνταν τη φωνή του Ανδρέα, τώρα έφτιαξε ομιλία με ατάκες από δελτία Τύπου του κόμματος

Αιχμές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη άφησαν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 05 Σεπ 2025 | 19:31

Κυβερνητικές πηγές για ομιλία Τσίπρα: "Ενώ σε όλη την Ευρώπη "έβρεχε" ανάπτυξη, ο ίδιος κρατούσε ομπρέλα"

"Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η χώρα πηγαίνει μπροστά", αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 05 Σεπ 2025 | 19:20

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα - Ποιοι βουλευτές έδωσαν το "παρών" στην ομιλία του [βίντεο - εικόνες]

Με ενδιαφέρον αναμενόταν και το ποιοι βουλευτές θα έδιναν το "παρών" στην ομιλία Τσίπρα στο Συνέδριο του Economist

5Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 05 Σεπ 2025 | 18:39

Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: "Η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται με τα μεγάλα αλλά μόνο με τα μικρά"

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για χιλιάδες νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, σημαντική προσέλκυση ταλέντων στην επιστήμη και στην καινοτομία, που αντί να φύγουν από την Ελλάδα, μένουν εδώ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 18:25

Πλεύρης από δομές της Βόρειας Ελλάδας: "Κανείς χωρίς δικαίωμα ασύλου δεν θα παραμένει στη χώρα"

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, ο κ. Πλεύρης ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών, ενώ είχε συναντήσεις με τους διοικητές και τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο τους στη διαχείριση του μεταναστευτικού

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ SAM ALTMAN 05 Σεπ 2025 | 18:25

Μητσοτάκης: Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης [βίντεο]

Eκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την OpenAI με θέμα "AI in Schools".

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

9 ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΤΑΞΗΣ 05 Σεπ 2025 | 18:08

Τσίπρας στο συνέδριο του Economist: Να υπάρξουν αποφάσεις, τώρα, γιατί οδηγούμαστε στα βράχια αν δεν αλλάξουμε ρότα

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε, μεταξύ άλλων, ένα Ταμείο για στήριξη των Νέων Γενεών μέσα από μια Πατριωτική Εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα.

ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 05 Σεπ 2025 | 17:00

"Ξαναχτυπά" ο Τσακαλώτος για τον Τσίπρα: "Με προβληματίζει πολύ όταν μιλάει για δημοκρατικό καπιταλισμό"

"Σε δύσκολες συνθήκες κάναμε αρκετά καλά πράγματα, αλλά κάναμε και πράγματα που δεν είμαι περήφανος" είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ΥΠΕΞ 05 Σεπ 2025 | 17:00

Επιμένει ο Γεραπετρίτης: Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου δεν θα σταματήσει επειδή αντιδρά η Τουρκία

Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η οικονομική βιωσιμότητα είναι προαπαιτούμενο του έργου και επιδίωξη της ελληνικής κυβέρνησης είναι αυτά να ξεκαθαριστούν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 05 Σεπ 2025 | 15:49

Κριτική Ανδρουλάκη σε ΝΔ αλλά και Καμμένο: Σοκαριστικό ότι είχαμε υπουργό Εθνικής Άμυνας που είχε σχέσεις με τον υπόκοσμο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της σε κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως το καλώδιο με την Κύπρο.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 14:43

Επίθεση Σκέρτσου σε Τσίπρα: Οι πολιτικοί λωτοφάγοι είναι οι πιο επικίνδυνοι των αδιόρθωτων λαοπλάνων πολιτικών

"Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Αν δεν θέλουμε όμως να επαναληφθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρή, ειλικρινή αυτοκριτική και έμπρακτη μεταμέλεια" σχολιάζει ο κ. Σκέρτσος.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 05 Σεπ 2025 | 13:15

Στήριξη Τσουκαλά σε Δούκα: Η κυβέρνηση βάζει εμπόδια στο πρόγραμμά του - Δεν έχουν χωνέψει ότι έχασαν τον Δήμο

"Κάθε δήμαρχος κρίνεται στο τέλος της θητείας του, αρκεί να του επιτραπεί να ολοκληρώσει το έργο του", είπε ο Κώστας Τσουκαλάς.

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.