Follow us

Τρίτο εξώδικο από την Ομάδα Αλήθειας: Μετά τον Γλαβίνα και τον Τεμπονέρα, σειρά είχε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

"Ούτε βήμα πίσω" η πρώτη αντίδραση Σακελλαρίδη - Πυρά από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τα εξώδικα σε Γλαβίνα και Τεμπονέρα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Γλαβίνας - Τεμπονέρας - Σακελλαρίδης

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την Ομάδα Αλήθειας η οποία σήμερα απέστειλε εξώδικα σε τρία πολιτικά πρόσωπα.

Μετά τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Γλαβίνα και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα, σειρά είχε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νεάς Αριστεράς. Και από τους τρεις ζητείται να ανακαλέσουν πρόσφατες δηλώσεις τους κατά της σελίδας, της οποίας οι διαχειριστές, σύμφωνα με το δημoσίευμα του Inside Story, απασχολούνται στην Blue Skies των Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιου.

Διαβάστε Επίσης

"Σήμερα μου επιδόθηκε εξώδικο από την Ομάδα Αλήθειας για όσα απάντησα σε συνέντευξη χτες στην πρωινή εκπομπή του Mega. Αφορμή όσων είπα ήταν το ρεπορτάζ έγκριτων δημοσιογράφων τις τελευταίες μέρες. Ανάμεσα σε άλλα που μου ζητάνε σε επανόρθωση είναι να δηλώσω ότι "η ενημερωτική ψηφιακή πλατφόρμα Ομάδα Αλήθειας… αποτελεί ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που αποσκοπεί στην αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών της". Ναι, μάλιστα. Συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έκαναν, δηλαδή προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτικών τους αντιπάλων" έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Σακελλαρίδης, δημοσιεύοντας το έγγραφο.

"Ο φόβος όμως αλλάζει στρατόπεδο. Έχει έρθει η ώρα να δώσουν απαντήσεις και να απολογηθούν για τον προπαγανδιστικό μηχανισμό που έχουν στήσει και τις ροές χρήματος.
Ούτε βήμα πίσω" πρόσθεσε.


ΠΑΣΟΚ: Αναγκάστηκαν να βγάλουν τις κουκούλες

Είχε προηγηθεί η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μετά το εξώδικο στον Θανάση Γλαβίνα σημείωναν ότι "οι φερόμενοι ως δημιουργοί της "Ομάδας Αλήθειας" αναγκάστηκαν να βγάλουν τις κουκούλες".

"Και θα αναγκαστούν", τόνιζαν από τη Χαριλάου Τρικούπη, "να απαντήσουν και στα ερωτήματα που θέτουμε για τη διαπλοκή συμφερόντων και τη ροή χρηματοδότησης μεταξύ διαφημιστικών εταιρειών, κρατικών φορέων και ιδιωτικών εταιρειών με τον μηχανισμό της προπαγάνδας τους".

Το ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι "φοβούνται περαιτέρω αποκαλύψεις, γι' αυτό και εκβιάζουν με εξώδικα τους πολιτικούς τους αντιπάλους με σκοπό να τους φιμώσουν". "Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν στα δικόγραφά τους ότι "δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πολιτικό παιχνίδι, καθώς σκοπός της ψηφιακής τους πλατφόρμας είναι να παράγει ενημερωτικό και κοινωνικό υλικό"(!)".

"Οι ίδιοι δεν υπερηφανεύονταν στην πρώτη τους ανακοίνωση μετά τις αποκαλύψεις του Inside Story ότι είναι "η ομάδα που από το 2015 έχει αλλάξει εντελώς το πολιτικό τοπίο της χώρας"; Στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας δεν πρωτοφιγουράρησε η "Ομάδα Αλήθειας" το 2012; Τώρα προσπαθούν να θολώσουν τα νερά υποστηρίζοντας ότι δεν θέλουν να εμπλακούν στο πολιτικό παιχνίδι γιατί πλέον δεν υπάρχει η προστασία της ανωνυμίας την οποία απολάμβαναν".

"Δεν εκβιαζόμαστε και δεν φοβόμαστε τους θρασύδειλους γκεμπελίσκους του Μαξίμου, που κινούνται στο παρασκήνιο. Να γνωρίζουν ότι στο τέλος πάντα το φως νικάει το σκοτάδι" συνέχισε το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, εν είδει υστερόγραφου στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτούσε: "Θα μας απαντήσει η κυβέρνηση και οι ιδρυτές της "Ομάδας Αλήθειας" αν συνεργάτες της χρησιμοποιούσαν περιστρεφόμενες πόρτες από την Blue Skies στη Νέα Δημοκρατία ή το ανάποδο;".

ΣΥΡΙΖΑ: Δείγμα πανικού

"Η πολιτική κριτική και η δημοσιογραφική έρευνα δεν ποινικοποιούνται, ο ομφάλιος λώρος του προπαγανδιστικού μηχανισμού με τα δημόσια ταμεία θα αποκαλυφθεί και θα κοπεί", ανέφερε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το εξώδικο στον Διονύση Τεμπονέρα.

"Το εξώδικο που απέστειλαν οι "Αληθείτες" της οργάνωσης "Ομάδα Αλήθειας" στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύση Τεμπονέρα αποτελεί ακόμα ένα δείγμα πανικού του ομογάλακτου μηχανισμού ΝΔ - Blue Skies - Ομάδας Αλήθειας".

Ακολούθως ρωτά: "Αλήθεια, ο δικηγόρος που υπογράφει το εξώδικο, διατηρούσε κοινό δικηγορικό γραφείο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ή πρόκειται περί συνεπωνυμίας; Τώρα που οι ροές του δημόσιου χρήματος πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες με κοινή διεύθυνση αποκαλύπτεται, τώρα που ένας παρακρατικός μηχανισμός "δολοφονίας χαρακτήρων" και διάδοσης ψευδών ειδήσεων ταυτοποιείται, οι αργυρώνητοι εργολάβοι του ψέματος πιστεύουν ότι θα φοβηθούμε;".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Σε αυτά τα καφενεία του Παγκρατίου αράζει τώρα η πόλη

Παλιά και νέα σημεία αστικών μαζώξεων και νόστιμων εδεσμάτων σε μία από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της πρωτεύουσας.

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 19 Δεκ 2025 | 14:59

Μαζωνάκης: Ο επιχειρηματίας του ζητά με εξώδικο χιλιάδες ευρώ για διακοπές, κοσμήματα και προσωπική φρουρά

Με εξώδικο περνά στην αντεπίθεση ο επιχειρηματίας μετά τις κατηγορίες του Γιώργου Μαζωνάκη για εκβίαση

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 18 Δεκ 2025 | 12:26

Καρφιά Σακελλαρίδη σε Τσίπρα για τον "νταή" Νίκο Παππά: Τον ήθελε και υποψήφιο για Δήμαρχο της Αθήνας...

"Αυτή η "μεμονωμένη" ψηφίδα αποτελεί ένα κομμάτι της συνολικότερης εικόνας του προβλήματος της απαξίωσης της Αριστεράς, που σήμερα δεν πείθει και δεν εμπνέει, παρά τα φτιασιδώματα και τις επιστροφές".

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ 13 Νοε 2025 | 10:11

Διαφωνούν δημοσίως στη Νέα Αριστερά: Η ανάρτηση Χαρίτση, η στήριξη από Αχτσιόγλου και η "απάντηση" Σακελλαρίδη

Αλέξης Χαρίτσης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης διαφωνούν για τις μελλοντικές κινήσεις της Νέας Αριστεράς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ 12 Νοε 2025 | 23:28

Ο Λιάγκας έστειλε εξώδικο στον Λαζόπουλο: "Δεν έκανε το ρεπορτάζ του καλά!" - Live η απάντηση του κωμικού [βίντεο]

Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στην εκπομπή του με το χαρτί στο χέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχε γράμμα

"Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ" 08 Νοε 2025 | 16:20

ΝΔ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της ιστοσελίδας ellada24.gr που ανήκει στην "Ομάδα Αλήθειας"

"Αναμένουμε από όλα τα κόμματα την αυτονόητη και επιβεβλημένη καταδίκη της", σχολιάζει η ΝΔ.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Νοε 2025 | 14:06

"Ομάδα Αλήθειας": Γκαζάκι έξω από τα γραφεία του σάιτ στην Παλλήνη - "Δεν θα μας φιμώσουν"

"Δεν υπολόγισαν όχι μόνο τους εργαζόμενους, τη ζωή των οποίων έθεσαν σε κίνδυνο, αλλά ούτε καν ότι ακριβώς δίπλα, στα 2 μέτρα, υπάρχει παιδικός σταθμός", αναφέρουν Κώστας Δογάνης και Κίμων Μπένος

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ 03 Νοε 2025 | 17:46

"Ξαναχτύπησε" η Βάσια Αναστασίου του ΠΑΣΟΚ: "Έχουμε στελεχάρες και προγραμματάρα" [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η κ. Αναστασίου κάλεσε τους συναδέλφους της στο ΠΑΣΟΚ να σταματήσουν τη γκρίνια, σχολιάζοντας τα περί "κολλημένης βελόνας"

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ 31 Οκτ 2025 | 13:24

Φοινικούντα: Ο ανιψιός του 68χρονου έστειλε εξώδικο σε συγγενείς - Τι του είχε ζητήσει ο θείος του

Εξώδικη δήλωση – γνωστοποίηση προς συγγενείς απέστειλε ο ανιψιός του θανόντος 68χρονου επιχειρηματία, στο κάμπινγκ της Φοινικούντας.

29 Οκτ 2025 | 11:02

ΠΑΣΟΚ: Είναι επίσημη θέση της κυβέρνησης ότι "το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας";

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της "Ομάδας Αλήθειας".

ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ 20 Οκτ 2025 | 22:14

Ο Στέφανος Κασσελάκης σκίζει το εξώδικο του Γρηγόρη Δημητριάδη - "Το επιστρέφω εκεί που ανήκει... προσάναμμα" [βίντεο]

"Περιμένω με μεγάλη χαρά περιμένω την επόμενη νομική κίνησή του", τονίζει στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης

ΚΑΦΕΝΕΙΟ 01 Οκτ 2025 | 12:50

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε κόντρα με την Ομάδα Αλήθειας για τα "χαμένα βαγόνια στα Τέμπη"- Το βίντεο που τον εκθέτει

Σε πολλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) διέψευδε ότι μίλησε ποτέ για χαμένα βαγόνια, αλλά το βίντεο τον διαψεύδει.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ 30 Σεπ 2025 | 22:47

Ο Κασσελάκης σκίζει και πετάει στα σκουπίδια το εξώδικο Αυγενάκη [βίντεο]

"Ο άνθρωπος είναι προφανώς ψεύτης. Αλλά το εάν είναι και κλέφτης, αυτό θα πρέπει να το αποδείξει η κυρία Κοβέσι", είπε χαρακτηριστικά

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 30 Σεπ 2025 | 15:32

Πηγές ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι

"Μάταιος κόπος. Η αμηχανία μπροστά στην ευθύνη για διακοπή των επιδοτήσεων των αγροτών είναι παραπάνω από φανερή", αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 23 Σεπ 2025 | 20:40

Τέμπη: Αυτό είναι το εξώδικο Ρούτσι και Καρυστιανού για την εκταφή των σορών [βίντεο]

"Αιτούμαστε τη διενέργεια της επιβεβλημένης ανακριτικής ενέργειας εκταφής προς ανάδειξη της αλήθειας, τον εντοπισμό της χημικής σύνθεσης του άγνωστου καυσίμου, το οποίο ρητά αναφέρει το από 27.02.2025 Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ"

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 23 Σεπ 2025 | 13:15

Ο Σακελλαρίδης έριξε άκυρο στον Τσίπρα και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του: "Μου είπε η Ράνια να πάω στο νοσοκομείο"

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έκλεισε την... πόρτα στον Αλέξη Τσίπρα. "Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα, ήταν κρίσιμο που μου είπε η Ράνια να πάω στον γιατρό", είπε για την περιπέτεια της υγείας του.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ 16 Σεπ 2025 | 18:35

Τέμπη: Εξώδικο Καρυστιανού - Ρούτσι σε Μητσοτάκη, Κακλαμάνη και Δικαιοσύνη για την άδεια εκταφής του 22χρονου Ντενίς

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρούτσι πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας ζητώντας άδεια εκταφής της σορού του παιδιού του

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 16 Σεπ 2025 | 11:15

Το μήνυμα Γαβριήλ Σακελλαρίδη μετά την έξοδο από το νοσοκομείο: "Τέρμα το τσιγάρο, λευτεριά στην Παλαιστίνη"

Ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες στο Ωνάσειο, όπου του τοποθετήθηκαν δυο στεντ.

ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 11 Σεπ 2025 | 08:36

Στο Ωνάσειο για τοποθέτηση στεντ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ 29 Αυγ 2025 | 10:58

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους - Εικόνες

Η κόρη τους Ελένη έγινε 9 ετών - Η φωτογραφία μπροστά από την τούρτα της και το τρυφερό φιλί της μητέρας της Ράνιας Τζίμα

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΟΥΤΑ 28 Αυγ 2025 | 09:41

Εξώδικα σε ιστοσελίδα για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - "Δεν μασάμε σε τσάμπα μαγκιές"

Εξώδικο στην ιστοσελίδα bankingnews, για δημοσίευμα που εμπλέκει την οικογένειά του στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έστειλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Θανάσης Λιούτας.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 01 Αυγ 2025 | 17:45

Τάκης Θεοδωρικάκος: Εξώδικο στον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη για δημοσίευμα της εφημερίδας "Εστία"

Ο υπουργός ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος απέστειλε εξώδικο για δημοσίευμα της Εστίας με τίτλο: "Η Ευρωπαία Εισαγγελεύς διέταξε προκαταρκτική εξέταση για δύο υπουργούς"

ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 18 Ιουλ 2025 | 12:11

Σακελλαρίδης: Δεν θα στήριζα τον Τσίπρα αν έκανε νέο κόμμα

Όπως είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το κρίσιμο δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει κόμμα αλλά με ποιο πλαίσιο θα κατέβαινε και τι πρόγραμμα θα ακολουθούσε.

ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ 14 Ιουλ 2025 | 12:43

Έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας για την Ομάδα Αλήθειας - ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα τελειώνουν

"Η αλήθεια θα νικήσει την προπαγάνδα, τα ψέματα και τους μηχανισμούς της", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα που κάνει λόγο για έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας

ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" 20 Ιουν 2025 | 18:40

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Στην εκδήλωση της "Ομάδας Αλήθειας" ο γιος του πρωθυπουργού - Σπάνια δημόσια εμφάνιση [εικόνες - βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ στην εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας και μάλιστα φωτογραφήθηκε και με τους δύο ιδρυτές της, τον Κίμωνα Μπένου και τον Κώστα Δογάνη.

20 Ιουν 2025 | 11:56

ΣΥΡΙΖΑ για εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας: "Μία θερινή σύναξη του απαυγάσματος της ΝΔ"

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας και την παρουσία γαλάζιων υπουργών.

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ 19 Ιουν 2025 | 23:24

Πλήθος υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών στα γενέθλια της "Ομάδας Αλήθειας" [εικόνες]

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε

ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 19 Ιουν 2025 | 15:45

Βουλή: Κοινοβουλευτική κόντρα για την εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας - Η κριτική στον Μαρινάκη και η αντίδρασή του

"Γίνεται μια επίθεση λάσπης, εδώ και δύο μήνες, στην Ομάδα Αλήθειας", είπε ο Παύλος Μαρινάκης

ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 17 Ιουν 2025 | 11:37

Ομάδα Αλήθειας: Καρφιά της αντιπολίτευσης για τις αποκαλύψεις ότι ήταν μισθωτοί της ΝΔ - Άνθρακες ο θησαυρός, λέει η κυβέρνηση

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" αποκάλυψε ότι βασικά στελέχη και εργαζόμενοι της "Ομάδας Αλήθειας" υπήρξαν υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας, πριν μετακινηθούν στις εταιρείες V+O και Blue Skies.

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP 29 Μαϊ 2025 | 08:46

Η Ομάδα Αλήθειας γιορτάζει στο ΟΑΚΑ τα 13 χρόνια της με Αδωνι Γεωργιάδη, Παύλο Μαρινάκη και Αρη Πορτοσάλτε

Χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας θα απευθύνουν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Πορτοσάλτε και Παύλος Μαρινάκης.

ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ 25 Μαϊ 2025 | 08:27

Η Ομάδα Αλήθειας στο TheTOC: Οταν μας πουν οι άλλοι πώς χρηματοδοτούνται, θα απαντήσουμε και εμείς

Οι Κώστας Δογάνης και Κίμων Μπένος μιλούν στο TheTOC για τον ρόλο του πιο δυνατού επικοινωνιακού μέσου που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕ 10 Μαϊ 2025 | 14:18

Φάμελλος για Ομάδα Αλήθειας: "Ως κίνηση πανικού εξηγείται η μήνυση της ομάδας προπαγάνδας του Μητσοτάκη"

"Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί, είναι εάν είναι και Ομάδα τριγωνικών συναλλαγών, παράνομης χρηματοδότησης και διαπλοκής", τόνισε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 08 Μαϊ 2025 | 12:28

Επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου στο στούντιο: Αναψε φωτιές η ατάκα "και δημοσιογράφοι παίρνουν μαύρο χρήμα"

Η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" του Action 24 εξελίχθηκε σε καβγά με τους παρουσιαστές.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 08 Μαϊ 2025 | 10:59

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ φοβίζει τον κ. Μητσοτάκη - Γι' αυτό μας χτυπούν συνέχεια τα "παπαγαλάκια" της ΝΔ

Ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε και στα τελευταία επεισόδια βίας σε πανεπιστημιακούς χώρους και υπενθύμισε τη διαχείριση του θέματος εκ μέρους της κυβέρνησης με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Μαϊ 2025 | 17:02

Η Ομάδα Αλήθειας μηνύει τον Φάμελλο: Ευχόμαστε στους συκοφάντες μας καλή τύχη στα δικαστήρια -Θα σας κερδίσουμε ξανά

Η Ομάδα Αλήθειας καταθέτει αγωγή και μήνυση κατά του Σωκράτη Φάμελλου "για την συκοφαντία του" ότι λειτουργούν "ως μηχανισμός αισχρής προπαγάνδας".

ΣΥΡΙΖΑ 06 Μαϊ 2025 | 12:16

Μήνυση για την Ομάδα Αλήθειας κατέθεσε ο Φάμελλος: "Θέμα δημοκρατίας η διερεύνηση του σκανδάλου"

"Δεν μπορεί να χρηματοδοτείται ένα μηχανισμός προπαγάνδας κατά παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης λειτουργίας των κομμάτων στη χώρα μας" δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 05 Μαϊ 2025 | 20:27

Κόντρα Λιβάνιου με Καραμέρο - Ηλιόπουλο για την Ομάδα Αλήθειας: Οι άνθρωποι είναι επώνυμοι - Δεν ιδρώνει το αυτί της Δικαιοσύνης

Οι βουλευτές Γιώργος Καραμέρος και Νάσος Ηλιόπουλος κατέθεσαν επίκαιρες ερωτήσεις για τις χρηματοδοτήσεις της Ομάδα Αλήθειας, την εταιρεία BlueSkies και τη ΝΔ.

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Μαϊ 2025 | 16:29

Ακρίτα σε Ομάδα Αλήθειας: Έχετε εξευτελίσει την πατρίδα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης κι έχετε τα μούτρα και μιλάτε

"Ομάδα Αλήθειας hit the road Jack, η Κομισιόν σε γυρεύει" έγραψε η Έλενα Ακρίτα, επικαλούμενη ρεπορτάζ του Politico.

ΣΤΟ CAPITAL 05 Μαϊ 2025 | 09:52

Ο Γ. Ολύμπιος της V&O απαντά για την εταιρεία Blue Skies και τη σχέση με την Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας

"Ούτε οργανικά, ούτε επιχειρησιακά, ούτε με οποιονδήποτε τρόπο σχετίστηκε ποτέ η εταιρεία μας ή κάποια άλλη δομή μας με τη λειτουργία της Ομάδας Αλήθειας".

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 05 Μαϊ 2025 | 09:23

Liberation για Ομάδα Αλήθειας: Πολιτικο - οικονομικό σκάνδαλο με τον "γαλάζιο" μηχανισμό προπαγάνδας

"Ένας "λαβύρινθος" συνδέει το κυβερνών κόμμα της ΝΔ, του οποίου ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δύο εταιρίες (V+O και Blue Skies), καθώς και μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα", γράφει η Liberation.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 05 Μαϊ 2025 | 09:00

Ακρίτα σε "Ομάδα Αλήθειας": Μην μπαίνετε στον κόπο να μου στείλετε εξώδικο, παμε κατευθείαν στα δικαστήρια

Η Έλενα Ακρίτα σε νέα της ανάρτηση τόνισε ότι δεν αλλάζει ούτε "και" για όσα έγραψε σχετικά με την "Ομάδα Αλήθειας".

"ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ 8" 04 Μαϊ 2025 | 12:03

Η Ράνια Τζίμα στο TheTOC: Η μία και μοναδική συνέντευξη με τον Μητσοτάκη, οι διαφωνίες με τον Πρετεντέρη και οι πολιτικές πιέσεις

Σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη, η Ράνια Τζίμα μιλά για τη δημοσιογραφία και τις δυσκολίες της, την απώλεια της μητέρας της και την οικογένειά της.

"ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ" 03 Μαϊ 2025 | 21:01

Φάμελλος: Η Ομάδα Αλήθειας αποτελεί παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη - Γεωργιάδη

"Η Ομάδα Αλήθειας αποτελεί παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη - Γεωργιάδη", τονίζει σε ανάρτησή του ο Σωκράτης Φάμελλος.

"ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" 29 Απρ 2025 | 12:34
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 28 Απρ 2025 | 09:54

Μαρινάκης: Χωρίς ηλικιακό όριο τα 250 ευρώ στους συνταξιούχους ΑμεΑ

"Η Ομάδα Αλήθειας κάνει ακριβώς το αντίθετο από τη μονταζιέρα, αναδεικνύουν την πραγματικότητα" ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ 25 Απρ 2025 | 20:49

Ομάδα Αλήθειας: Η ειρωνική ανάρτηση για τον Νίκο Ανδρουλάκη και η οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ - "Ντράπηκε και η ντροπή"

"Εδώ και αρκετή ώρα στην ‘Ομάδα Αλήθειας' φιγουράρει ένα απτό δείγμα της ‘εργολαβίας' τους", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ για την επίμαχη ανάρτηση - "Εκπληκτικά μαθηματικά, όπως τα λογιστικά της κυβέρνησης Καραμανλή!"

ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 24 Απρ 2025 | 18:58

Κόντρα ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς για την Ομάδα Αλήθειας και... τα μέλη του ΤΕΕ

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς που ενόχλησε το ΠΑΣΟΚ και η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24 Απρ 2025 | 12:59

Κασσελάκης για Ομάδα Αλήθειας: Αίτημα στην οικονομική εισαγγελία να ερευνηθεί για ξέπλυμα χρήματος και τριγωνικές συναλλαγές

"Ζητούμε τον ποινικό έλεγχο για τις τριγωνικές συναλλαγές και τις διαδρομές του μαύρου πολιτικού χρήματος που έχουν αναχθεί σε πολιτειακή κακοήθεια", τόνισε η Θ. Τζάκρη.

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Απρ 2025 | 15:21

Σκληρή επίθεση της Ακρίτα στην Ομάδα Αλήθειας: Κουκουλοφόροι, τρολ που συναγωνίζονται νταβατζήδες, τοκογλύφους, μπράβους

"Κάποιες δουλειές είναι ντροπή" έγραψε η Έλενα Ακρίτα, εξαπολύοντας "πυρά" στην Ομάδα Αλήθειας.

ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ 17 Απρ 2025 | 14:31

Ο Δικηγόρος της Ομάδας Αλήθειας απαντά για τον Π.Μαρινάκη: Συστεγαστήκαμε στο παρελθόν, όχι σήμερα όπως ψευδώς γράφεται

Ο δικηγόρος της Ομάδας Αλήθειας τονίζει σε ανάρτησή του ότι ποτέ δεν περίμενε να απολογηθεί για τους φίλους του και τις κοινωνικές του επαφές.

ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ 17 Απρ 2025 | 13:00

Το ευχαριστώ της Ομάδας Αλήθειας στον Άρη Πορτοσάλτε: "Δεν είναι λαμόγια, είναι κανονικοί άνθρωποι, νεοδημοκράτες"

"Είναι κάποιοι Νεοδημοκράτες με πρόσωπο και ονοματεπώνυμο, κανονικοί άνθρωποι, κανονικότατοι, κανένα λαγούμι όπως αυτά που μας έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ", είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ 17 Απρ 2025 | 11:04

Η Αυγή για δικηγόρο Ομάδας Αλήθειας: Στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και συμβάσεις 96.408€ με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

O δικηγόρος της Ομάδας Αλήθειας, είχε συνάψει 5 διαφορετικές συμβάσεις με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για νομικές υπηρεσίες κοινοβουλευτικού ελέγχου, συνολικού ύψους 96.408 ευρώ.

ΣΕ ΓΛΑΒΙΝΑ-ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ 16 Απρ 2025 | 18:03

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για εξώδικα Ομάδας Αλήθειας: "Αναγκάστηκαν να βγάλουν τις κουκούλες" - "Ακόμα ένα δείγμα πανικού"

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απάντησαν στα εξώδικα της Ομάδας Αλήθειας για τον Θανάση Γλαβίνα και τον Διονύση Τεμπονέρα

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16 Απρ 2025 | 12:34

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να απαντήσει στα ερωτήματα για την "Ομάδα Αλήθειας"

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι περιμένει μία απάντηση "είτε από τους ίδιους είτε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, που ούτως ή άλλως έχει αναλάβει χρέη δημόσιας υπεράσπισής τους".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 15 Απρ 2025 | 12:36

Ανδρουλάκης για Ομάδα Αλήθειας: Ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες για να δουλεύουν για τη ΝΔ - Κανονικοποίηση της διαφθοράς

"Ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες για να δουλεύουν για τη ΝΔ", τόνισε σε συνέντευξή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 15 Απρ 2025 | 10:42

Μαρινάκης για Ομάδα Αλήθειας: Το έγκλημα που έκανε είναι ότι δεν είναι με την Αριστερά

"Αν η Ομάδα Αλήθειας έβριζε την κυβέρνηση δεν θα είχε γίνει όλος αυτός ο χαμός. Το έγκλημα που έκανε είναι να μην είναι με την αριστερά" είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 14 Απρ 2025 | 17:50

Επίθεση ΠΑΣΟΚ για την Ομάδα Αλήθειας: Επίσημη θέση της κυβέρνησης η ταύτιση με τον πολιτικό υπόκοσμο του διαδικτύου

"Ο κ. Μαρινάκης προσέφερε πλήρη κάλυψη στην Ομάδα Αλήθειας", τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του

ΜΠΡΙΦΙΝΓΚ 14 Απρ 2025 | 15:07

Μαρινάκης: Ούτε το Μαξίμου, ούτε η ΝΔ έχει κάποια υπαλληλική σχέση με την Ομάδα Αλήθειας - Καλά κάνουν και κινούνται νομικά

Πώς σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης, το ευχαριστώ του Άδωνι Γεωργιάδη σε Θ. Βαρβιτσιώτη και Γ. Ολύμπιο.

ΣΥΡΙΖΑ 14 Απρ 2025 | 13:56

Ο Καραμέρος διαψεύδει τον Καρανίκα ότι είναι πίσω από την Ομάδα Μνήμης: "Δολοφονία χαρακτήρα από τον κολλητό του Άδωνι"

Ο Νίκος Καρανίκας δήλωσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίστοιχο "μαγαζάκι-παράγκα" όπως η ΝΔ έχει την Ομάδα Αλήθειας, και "έδειξε" τον Γιώργο Καραμέρο. Διαψεύδει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΝΤΟΝΗ ΚΟΝΤΡΑ 14 Απρ 2025 | 09:04

Σάλος από τις αποκαλύψεις για το ποιος πληρώνει την Ομάδα Αλήθειας - Στην αντεπίθεση Γλαβίνας και Τεμπονέρας μετά τις μηνύσεις

Σφοδρή ήταν η αντίδραση από την αντιπολίτευση, μετά τις αποκαλύψεις για τη στενή σχέση της Ομάδας Αλήθειας με την Blue Skies Μονοπρόσωπη ΑΕ, των Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιου.

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ 13 Απρ 2025 | 20:59

Νέα Αριστερά: Μετά τον διχασμό, ο συμβιβασμός - Φρένο στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση Τσακαλώτου

Η πρόταση Χαρίτση, για συγκρότηση "Λαϊκού Μετώπου" δεν θα ισχύσει σε προγραμματική βάση, τουλάχιστον μέχρι το συνέδριο.

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 13 Απρ 2025 | 14:05

Η "Ομάδα Αλήθειας" απειλεί με μηνύσεις Τεμπονέρα και Γλαβίνα: "Η λάσπη δεν θα μείνει αναπάντητη"

Νομικά θα κινηθούν οι διαχειριστές της "Ομάδας Αλήθειας" εναντίον του Διονύση Τεμπονέρα του ΣΥΡΙΖΑ και του Θανάση Γλαβίνα του ΠΑΣΟΚ

ΧΑΜΟΣ 13 Απρ 2025 | 13:18

"Πόλεμος" για την "Ομάδα Αλήθειας": Τα σχόλια της Γιάμαλη που της γύρισαν μπούμερανγκ και η επίθεση από το "Lexotanil"

Η στήριξη της ΝΔ στην "Ομάδα Αλήθειας" μετά τις αποκαλύψεις - Τι είπε η Αναστασία Γιάμαλη για "μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ στο διαδίκτυο" - Οι αναρτήσεις του "Lexotanil" για το... ΣΥΡΙΖΑ παρελθόν της

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Απρ 2025 | 22:20

Διχασμένη η Νέα Αριστερά: Διαφωνούν Χαρίτσης και Σακελλαρίδης για τη σχέση με ΣΥΡΙΖΑ

Στα δύο η Νέα Αριστερά για το θέμα των συνεργασιών - Χαρίτσης vs Σακελλαρίδη με δύο εισηγήσεις στην Κεντρική Επιτροπή

ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ 12 Απρ 2025 | 16:05

Μαρινάκης για "Ομάδα Αλήθειας": "Φοβερή αποκάλυψη... Ένας ιδιώτης πλήρωνε άλλους ιδιώτες" [βίντεο]

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τα μέλη της "Ομάδας Αλήθειας" είναι ιδιώτες και στηρίζουν κάτι γιατί το πιστεύουν και αναρωτήθηκε εάν "πρέπει να απολογηθεί κάποιος επειδή μας στηρίζει;"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 11 Απρ 2025 | 23:23

Η "Ομάδα Αλήθειας" απαντά: "Δεν εργαζόμαστε σε γραφεία υπουργών, δεν πήραμε ούτε ευρώ από το δημόσιο"

"Είμαστε συνηθισμένοι σε επιθέσεις, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι ενοχλούμε με τις αποκαλύψεις μας. Ας είναι σίγουροι πως ούτε αυτή τη φορά θα μας σταματήσουν", σημειώνει η "Ομάδα Αλήθειας".

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 11 Απρ 2025 | 19:31

Αποκάλυψη από το Inside Story: Η "Ομάδα Αλήθειας" της ΝΔ είναι στο payroll ιδιωτικής εταιρείας

Το inside story αποκαλύπτει ότι κομβικά μέλη της γαλάζιας "ομάδας κρούσης" μισθοδοτούνται τα τελευταία επτά χρόνια από μια συγκεκριμένη εταιρεία.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 11 Απρ 2025 | 16:10

Ανδρουλάκης: Πώς χρηματοδοτούνται οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου και της Ομάδας Αλήθειας;

"Τα πληρώνει η Νέα Δημοκρατία ή συμφέροντα, κύριοι;", αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

"ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ" 11 Απρ 2025 | 14:54

Σκληρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς μετά το δημοσίευμα του Inside Story για "έμμισθα τρολ της Ομάδας Αλήθειας"

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά - Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 07 Απρ 2025 | 13:09

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ζητά να παραιτηθεί ο Παπαδημητρίου από πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

"Μέσα στις επόμενες ώρες πρέπει να παραιτηθεί", σημείωσε για τον πρόεδρο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γαβριήλ Σκελλαρίδης.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ 19 Μαρ 2025 | 15:01

Ομάδα Αλήθειας: Ειρωνικό βίντεο με Ανδρουλάκη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ να απαιτούν: Να οδηγηθεί ο Τριαντόπουλος στη δικαιοσύνη

Η αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της ποινικής ευθύνης υπουργών προκάλεσε την αντίδραση κυβερνητικών κύκλων

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Φεβ 2025 | 09:45

Επιστροφή στους καυγάδες για τον ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί "αρπάχτηκαν" στην Πολιτική Γραμματεία Πολάκης και Τεμπονέρας

Αναψαν τα αίματα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Διονύση Τεμπονέρα, ενώ παρενέβη και ο Χρήστος Σπίρτζης.

ΧΑΜΟΣ ON AIR 13 Φεβ 2025 | 17:35

Άγρια κόντρα Λαζαρίδη με Γλαβίνα και Μπάρκα: "Την τετραετία 2019-2023 μας λέγατε παιδεραστές" [βίντεο]

Η δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση Γλαβίνα και Μπάρκα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 07 Φεβ 2025 | 18:08

Ο Γεωργιάδης ήθελε να παρέμβει στην εκπομπή της Σκορδά όταν μιλούσε ο Λαζόπουλος αλλά εκείνος αρνήθηκε [βίντεο]

"Ξεκαθαρίζω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κ. Λαζόπουλο, έναν βαθιά υποκριτή, να κηλιδώσει τη δική μου τιμή και υπόληψη" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

02 Φεβ 2025 | 13:18
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ 27 Ιαν 2025 | 15:34

Αγωγή Κοκοτσάκη σε Άδωνι και ιστοσελίδα για την αμφισβήτηση του ηχητικού ντοκουμέντου από την τραγωδία στα Τέμπη

"Η δύναμη του αποδεικτικού στοιχείου ήταν τέτοια που τρόμαξε και εμάς τους ίδιους σαν στοιχείο" είπε ο εμπειρογνώμονας των οικογενειών των θυμάτων Βασίλης Κοκοτσάκης

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 27 Ιαν 2026 | 10:23

Ο Ντέμοκρατ του Στέφανου Παραστατίδη στη Θεσσαλονίκη: Πώς η πολιτική μπορεί να επιστρέψει

Μετά τις εκδηλώσεις στην Αθήνα η συζήτηση συνεχίστηκε στην Θεσσαλονίκη, αναφορικά με τις εξελίξεις στον κόσμο και την Ευρώπη στα θέματα που αντιμετωπίζει η "Δημοκρατία στην πράξη" στην Ελλάδα.

27 Ιαν 2026 | 09:56

Κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με περιφερειάρχες για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Σε σύσκεψη στο Μαξίμου με αντικείμενο την εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΥΡΚΙΚΑ 27 Ιαν 2026 | 09:33

Γεωργιάδης: Εντελώς ακροδεξιά η ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά -Αν μιλάει για πολιτικά, μας κάνει καλό

"Έχω πει από την αρχή ότι αν η κ. Καρυστιανού μπορεί να μιλάει πολιτικά κάθε μέρα θα κάνει πολύ καλό σε εμάς και γενικά", ειπε ο κ. Γεωργιάδης.

ΥΠΕΣ 27 Ιαν 2026 | 06:24

Αμεσα η συζήτηση για την επιστολική ψήφο των αποδήμων και τη νέα τριεδρική περιφέρεια - Ψάχνει συναίνεση η κυβέρνηση

Το Υπουργείο Εσωτερικών βάζει μπροστά την διαβούλευση για το σχέδιο νόμου που αφορά την επιστολική ψήφο των απόδημων και στις εθνικές εκλογές.

27 Ιαν 2026 | 00:07

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Κορασίδης: "Κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το προβληματικό σύστημα"

"Η εγκληματική οργάνωση στην αρχή είναι ομάδα, μετά γίνεται σύστημα και χτυπά την πόρτα πολιτικών προσώπων", ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ 26 Ιαν 2026 | 22:38

Νέα "πυρά" Δούκα: Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ απέτυχε - Να μην κουκουλώσουμε, αλλά να συζητήσουμε ό,τι μας καθηλώνει

"Αν κάποιος βουλευτής από άλλο κόμμα θέλει να έρθει να παραδώσει την έδρα του στο κόμμα και να έρθει", ξεκαθάρισε ο Χάρης Δούκας

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 26 Ιαν 2026 | 18:10

Ολιγόλεπτη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Όλγα Κεφαλογιάννη στο Μαξίμου, μετά το υπουργικό συμβούλιο

Μετά το τέλος της συνεδρίασης και την αποχώρηση των μελών του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτη κατ' ιδίαν συνάντηση με την Όλγα Κεφαλογιάννη

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 26 Ιαν 2026 | 17:03

Πηγές ΠΑΣΟΚ: "Η κ. Χαλικιά επιχείρησε να αθωώσει σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ"

Κατά τις πηγές του ΠΑΣΟΚ "χωρίς να ερωτηθεί από κάποιον βουλευτή, έσπευσε από την αρχή να λάβει θέση στην επιχειρηματική σύγκρουση που υπάρχει στον Οργανισμό

ΤΙ ΕΓΙΝΕ 26 Ιαν 2026 | 16:22

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Αρπάχτηκαν" Αποστολάκη και πρώην αντιπρόεδρος - "Τι είπατε, κυρία μου; Σας παρακαλώ"

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην πρώην β' αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήμητρα Χαλικιά και τη Μιλένα Αποστολάκη, εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Ιαν 2026 | 15:57

Καρυστιανού για συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν: Πείτε μας την ατζέντα για να κρίνουν οι πολίτες αν πρέπει να γίνει

Η Καρυστιανού καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα θέματα συζήτησης της συνάντησης με τον Ερντογάν

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 26 Ιαν 2026 | 15:28

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Αναβάλλεται η εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών - Θα συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, αποφάσισε το κόμμα

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ 26 Ιαν 2026 | 13:31

Θέλει και ο Πάνος Ρούτσι να γίνει πολιτικός; - "Ξέχασε" την εκταφή, κάνει πολιτική καμπάνια, καλεί σε διαδήλωση

Ο Πάνος Ρούτσι καλεί σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, δηλαδή στην επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών.

ΑΡΧΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 26 Ιαν 2026 | 13:29

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο λογιστής στην Κρήτη ξέπλυνε 700.000 ευρώ μέσω στοιχήματος - Η θυρίδα, οι οικοδομές και το Airbnb

Ο λογιστής, φέρεται να τοποθέτησε περισσότερα από 700.000 ευρώ σε στοιχηματικό λογαριασμό επιχειρώντας να τα "ξεπλύνει".

ΒΟΥΛΗ 26 Ιαν 2026 | 12:46

Επίκαιρη ερώτηση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: Η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης τροφοδοτεί την ακρίβεια

"Η ενεργειακή κρίση δεν είναι ούτε τυχαία ούτε αναπόφευκτη. Είναι το αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών της κυβέρνησής", τονίζει μεταξύ άλλων ο Ν. Ανδρουλάκης.

"ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ» 26 Ιαν 2026 | 12:16

Τριεδρική περιφέρεια αποδήμων και επιστολική ψήφος με σταυρό - Η πρόταση της κυβέρνησης που ψάχνει 200 βουλευτές

Πρόταση για δημιουργία ειδικής τριεδρικής περιφέρειας απόδημου ελληνισμού - Ο αριθμός των βουλευτών Επικρατείας επανέρχεται στους 12.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 26 Ιαν 2026 | 11:54

Φλωρίδης: Ο 46χρονος στη Γλυφάδα αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου - Βγήκε όλο το βαρύ έγκλημα από τις φυλακές

"Με αυτές τις ευνοϊκότερες διατάξεις λοιπόν το 2018 αποφυλακίστηκε ο άνθρωπος αυτός, έχοντας εκτίσει μόνο τέσσερα χρόνια στη φυλακή από τα δεκαέξι", τόνισε ο κ. Φλωρίδης.

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 26 Ιαν 2026 | 11:26

Μητσοτάκης για τη φωτιά στα Τρίκαλα: Η πυροσβεστική ερευνά ήδη τις συνθήκες για να αποδοθούν οι ευθύνες

Ο πρωθυπουργός τόνισε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ότι η πυροσβεστική ήδη ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος στο εργοστάσιο της Βιολάντα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 26 Ιαν 2026 | 10:59

Ανδρουλάκης: Ο κ. Φλωρίδης δεν μπορεί να σταθεί ως υπουργός - Βγαίνει και λέει ψέματα

Για "αδιαφορία στα προβλήματα της καθημερινότητας" κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης - "Βατήρας για τη μάχη των εθνικών εκλογών το συνέριο"

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 26 Ιαν 2026 | 10:33

Μαρινάκης: "Λάθος δρόμος ο τζάμπα πατριωτισμός και να παριστάνουμε τους σύγχρονους Κολοκοτρώνηδες"

Ο Π. Μαρινάκης επανέλαβε ότι η μόνη διαφορά με την Τουρκία είναι η υφαλοκρηπίδα και ο καθορισμός της ΑΟΖ

ΜΠΑΙΝΟΥΝ 300 ΚΑΜΕΡΕΣ 26 Ιαν 2026 | 10:15

Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη την Τετάρτη υπό τον πρωθυπουργό για κυκλοφοριακό και τα νέα μέτρα στον Κηφισό

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολιτη σε έναν μήνα από τώρα θα αρχίσει προσπάθεια για να διευκολυνθούν οι πολίτες, με περισσότερα μέλη της τροχαίας στους δρόμους

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 26 Ιαν 2026 | 06:32

Πρώτο υπουργικό του 2026: Στο τραπέζι το "βαθύ κράτος" και αλλαγές στην ψήφο των απόδημων

Κυβερνητικά στελέχη διαβεβαιώνουν πως οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν και το 2026, με την υλοποίηση των 30 δράσεων και των 10 νομοσχεδίων που είναι ήδη σε επεξεργασία.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 25 Ιαν 2026 | 20:16

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην εθνική πόλο: "Είμαστε συγκινημένοι και υπερήφανοι"

"Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για την ιστορική κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!"