Καταθέτει ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Προανακριτική

Χωρίς την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζανακόπουλου και Πολάκη πραγματοποιείται η σημερινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής.

xwris-polaki---tzanakopoulo-stin-proanakritiki-o-suriza
SHARE THIS
0
SHARES

Χωρίς την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ.  Τζανακόπουλου και Πολάκη πραγματοποιείται η σημερινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής.

Ήδη καταθέτει ο πρώην ισχυρός άνδρας της NOVARTIS, Κωνσταντίνος Φρουζής. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τη συνεδρίαση μόνο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα καθώς αρχικά συζητήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα, μεταξύ αυτών και το αίτημα για εξαίρεση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η υπόλοιπη ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πλην Πολάκη και Τζανακόπουλου, οι οποίοι τελικά δεν θα παραστούν, αναμένεται να μπει στην αίθουσα μόλις ξεκινήσει η κατάθεση Φρουζή, ο οποίος πριν λίγο, στις περίπου 19.50, πέρασε το κατώφλι της αίθουσας.  

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο θέμα που συζητήθηκε στην Επιτροπή ήταν το αίτημα ανάκλησης της απόφασης για την εξαίρεση των Τζανακοπουλου - Πολακη που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Παπαγγελοπουλος. Η απόφαση εληφθη με πλειοψηφία και δεν έγινε δεκτό το αίτημα. 

Απορρίφθηκε και το αίτημα του κ. Παπαγγελόπουλου να εξαιρεθούν από μέλη της επιτροπής οι: Κώστας Κυρανάκης και Θάνος Πλεύρης από πλευράς ΝΔ και Βασίλης Κεγκέρογλου από πλευράς ΚΙΝΑΛ.

 

 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook