Follow us

Αυτό είναι το teaser του νέου Τζέιμς Μποντ «No time to die»

Το πρώτο τρέιλερ του καινούργιου Τζέιμς Μποντ είναι γεγονός και έχει ξετρελλάνει τους φανς του Ντάνιελ Κρέγκ.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αυτό είναι το teaser του νέου Τζέιμς Μποντ «No time to die»

Ο επίσημος λογαριασμός των ταινιών Τζέιμς Μποντ έδωσε στους εκατομμύρια φανατικούς των ταινιών περιπέτειας ένα μικρό δείγμα από τη νέα ταινία. Σε αυτή βλέπουμε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κυριολεκτικά τα πάντα, δράση και εντυπωσιακά εφέ, μοναδικά γκάτζετ -τα φανάρια του νέου Mini μετατρέπονται σε οπλοπολυβόλα - και μια υποψία από τις νέες γυναίκες που θα φλερτάρουν με τον Τζέιμς Μποντ.

Το επίσημο, ολοκληρωμένο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ αναμένεται αυτή την εβδομάδα, ενώ, το 25ο φιλμ για τον πράκτορα 007 θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.

Ο Τζέιμς Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση μετά την τελευταία περιπέτεια στην ταινία Spectre. Ωστόσο, οι μέρες γαλήνης δεν θα διαρκέσουν για πολύ, καθώς τη βοήθεια του 007 θα ζητήσει ένας παλιός του γνώριμος από την CIA, ο Φέλιξ Λέιτερ. Ο Βρετανός πράκτορας θα βρεθεί ενώπιον ενός νέου «κακού» - τον οποίο θα υποδυθεί ο Ράμι Μάλεκ – ο οποίος είναι εξοπλισμένος με προηγμένη και άκρως επικίνδυνη τεχνολογία.

φωτο: αρχείο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Αυτό είναι το θέατρο του Σωτήρη Τσαφούλια στο Μετς - Ποια παράσταση βλέπεις εκεί

Το ολοκαίνουργιο θέατρο Μετς ανοίγει τις πόρτες του με ένα έργο που σκηνοθετεί ο Κώστας Φιλίππογλου και η προπώληση ξεκίνησε με early bird προσφορά.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΔΙΑΔΟΧΟ" 22 Αυγ 2025 | 23:07

Τζέιμς Μποντ: Ποιος ανερχόμενος Βρετανός ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο του θρυλικού "007"

O Ρόουζ-Μαρς, ο οποίος έχει συμμετάσχει στις ταινίες "Krays: Code of Silence" και "Wolves of War", φέρεται να πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο, με μια πηγή κοντά στην παραγωγή να ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός διάβασε ατάκες που είπε ο Πιρς Μπρόσναν

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01 Φεβ 2026 | 11:00

Άρης Λεμπεσόπουλος: ¨Βρέθηκα στο απόλυτο μηδέν, ό,τι έχεις είμαι σε ανάγκη, είπα στον Σωτήρη Τσαφούλια"

"Βρέθηκα στο απόλυτο μηδέν", η στιγμή που ζήτησε βοήθεια o Λεμπεσόπουλος

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 29 Ιαν 2026 | 16:09

Αμερικάνικος Βούβαλος: Νέες παραστάσεις στο θέατρο Σημείο

Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί το εμβληματικό έργο του David Mamet και κρατά τη σκηνή ως πεδίο σύγκρουσης, όπου το κέρδος γίνεται γλώσσα, η φιλία γίνεται διαπραγμάτευση και η εμπιστοσύνη διαλύεται σε δευτερόλεπτα.

29 Ιαν 2026 | 13:37

"Ο Κος Ζυλ": Μια παράσταση που θα συζητηθεί έρχεται στο Θέατρο Πόρτα

"Ο Κος Ζυλ" είναι μια παράσταση για το πώς η εξουσία "εγγράφεται" στα σώματα, πώς η επιθυμία μπορεί να γίνει όπλο και πώς η κοινωνία, ακόμα και όταν παρακολουθεί την καταστροφή, επιλέγει να συνεχίσει.

ΕΡΤ 29 Ιαν 2026 | 11:59

"Μεγάλη χίμαιρα": Η νύχτα που αλλάζουν όλα - Το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της σειράς, όσα θα δούμε

Ολα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της "Μεγάλης Χίμαιρας" - Πότε θα προβληθεί.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 29 Ιαν 2026 | 11:52

Ο Μπραντ Πιτ έρχεται στην Υδρα για τα γυρίσματα χολιγουντιανής ταινίας - Ολες οι πληροφορίες [βίντεο]

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα αναμένεται να βρεθεί ο Μπραντ Πιτ, σε λίγο καιρό, για τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας του.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 29 Ιαν 2026 | 11:01

Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης "Tristrato", παρουσία σπουδαίων Ελληνίδων ηθοποιών [εικόνες]

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τα εγκαίνια της έκθεσης Tristrato, του αναγνωρισμένου ζωγράφου Απόστολου Χαντζαρά (Apos).

O ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 28 Ιαν 2026 | 18:51
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Ιαν 2026 | 15:32

"Χάσαμε τη θεία στοπ": Η κλασική κωμωδία επιστρέφει ανανεωμένη

Σε σκηνοθεσία του Χρήστου Τριπόδη, το έργο ζωντανεύει με έναν εξαιρετικό θίασο και την ηχηρή παρουσία του κειμένου του σπουδαίου συγγραφέα Γιώργου Διαλεγμένου

ΕΚΘΕΣΗ 28 Ιαν 2026 | 13:07

Με άμεση γλώσσα, αυτοσαρκασμό και αναρχικό χιούμορ, ο Νίκος Λαγός αναζητά ρωγμές ευτυχίας σε ένα δυστοπικό περιβάλλον

Η Γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση του Νίκου Λαγού με τίτλο RAW, με εγκαίνια την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.

28 Ιαν 2026 | 13:04

"Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν": Το νέο έργο του Ανέστη Αζά στο Θέατρο Προσκήνιο

Τι σημαίνει να είσαι πατέρας και τι σημαίνει να είσαι άντρας σήμερα; Τι μας παρέδωσε η προηγούμενη γενιά και γιατί μας στοιχειώνει ακόμα;

28 Ιαν 2026 | 12:54

"Το αμάρτημα της μητρός μου": Το σπουδαίο έργο του Βιζυηνού στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Το Αυτοβιογραφικό αυτό έργο του Βιζυηνού δημιουργεί κατάνυξη στους θεατές από την πρώτη έως και την τελευταία του λέξη.

ΤΗΣ ΕΡΤ 28 Ιαν 2026 | 12:12