Σε παράσταση-φαινόμενο εξελίσσεται η "Μήδεια" του Nikita Milivojević με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον ομώνυμο ρόλο.
Είκοσι μέρες πριν την έναρξη της πολυαναμενόμενης περιοδείας της και με τα εισιτήρια για τις παραστάσεις του Ιουλίου στην Αθήνα να έχουν ήδη εξαντληθεί από τις πρώτες ώρες της ανακοίνωσής της, ο πολιτιστικός οργανισμός Λυκόφως ανακοινώνει το άνοιγμα της προπώλησης και των παραστάσεων του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, κατόπιν των διαδοχικών sold out και της τεράστιας ζήτησης από το κοινό.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη επιστρέφει στη 'Μήδεια" 29 χρόνια μετά
Με την παράσταση αυτή η Καρυοφύλλια Καραμπέτη επιστρέφει, 29 χρόνια μετά τη θρυλική ερμηνεία της, στον εμβληματικό ρόλο, ενώ ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού διεθνής σκηνοθέτης Nikita Milivojević έρχεται στη χώρα μας, για να υπογράψει μια συγκλονιστική ανάγνωση της σπουδαίας τραγωδίας. Μια Μήδεια που κουβαλάει στη σκηνή, ως μνήμη και ως αλήθεια, το αφόρητο φορτίο του έρωτα που οδηγεί στην προδοσία, την εξορία και τον θάνατο.
Πρωταγωνιστούν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Άρης Λεμπεσόπουλος και ο Τάσος Σωτηράκης, σε έναν εξαιρετικό δωδεκαμελή θίασο. Στον ρόλο της Τροφού η Ρένη Πιττακή.
Μια μεγάλη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών από τον πολιτιστικό οργανισμό "Λυκόφως" του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.
Δείτε το εδώ το νέο ενημερωμένο πρόγραμμα της περιοδείας για όλη την Ελλάδα και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο https://www.ticketservices.gr/event/medea-tour-summer-2026/.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr