Κάποτε το κοτόπουλο είχε σχεδόν αυτονόητη θέση στο πιάτο σου ως η πιο "καθαρή" και ασφαλής επιλογή κρέατος. Λιγότερα λιπαρά, ήπια γεύση, εικόνα υγείας. Όμως, μια νέα επιστημονική μελέτη από την Ισπανία έρχεται να ανατρέψει αυτή τη διατροφική βεβαιότητα και να βάλει το μοσχάρι ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όχι για τη γεύση του, αλλά για το πώς επηρεάζει το πιο ευαίσθητο και σημαντικό σύστημα του οργανισμού σου: το έντερο. Σύμφωνα με τα ευρήματα, η επιλογή κοτόπουλου μπορεί να υπονομεύει τη μικροχλωρίδα σου, ενώ το μοσχάρι, όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, δείχνει να τη στηρίζει και να τη θωρακίζει.
Δείτε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr