Χάος επικράτησε στο Κοινοβούλιο της Γεωργίας το οποίο μετατράπηκε σε ρινγκ κατά τη διάρκεια συνεδρίασής του, με βουλευτές να ανταλλάσσουν γροθιές κατά τη διάρκεια της τελικής ολομέλειας της εαρινής συνόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/6.
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οι βουλευτές από το αντιπολιτευόμενο κόμμα "Για τη Γεωργία" και οι αντίπαλοί τους που εκπροσωπούν το κυβερνών κόμμα "Γεωργιανό Όνειρο", τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, ενεπλάκησαν στον καυγά, ενώ ετοιμάζονταν να υπερψηφίσουν έναν αμφιλεγόμενο νόμο περί "ξένων παραγόντων" (foreign agent law), ο οποίος έχει πυροδοτήσεις εβδομάδες μαζικών διαδηλώσεων.
#Watch:
— India Today Global (@ITGGlobal) June 26, 2026
Punches replaced parliamentary debate in Georgia as ruling and opposition MPs exchanged blows during PM Irakli Kobakhidze's annual address.
The brawl erupted in the final spring session and lasted several minutes before order was restored. #Georgia #Parliament… pic.twitter.com/qOIxE0d0tB
Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ερωτήσεων και απαντήσεων, μετά την ετήσια έκθεση της κυβέρνησης που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Ιρακλί Κομπαχίτζε.
Η αντιπαράθεση φέρεται να διήρκεσε αρκετά λεπτά, με το βίντεο από το περιστατικό να μεταδίδεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Αγριο ξύλο στο Κοινοβούλιο της Γεωργίας: Βουλευτές αντάλλαξαν μπουνιές στην Ολομέλεια [βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fbc/1200x630/crop/both/95/95a4f92e005a4e1a84fe17fb0947ee0a.jpg?width=300&height=200&mode=crop&anchor=topcenter)