Μιλώντας στον Διάλογο Shangri-La στη Σιγκαπούρη, ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ σημείωσε ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, παρά το γεγονός ότι εμπλέκεται βαθιά σε σύγκρουση με το Ιράν.
"Μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα", τόνισε ο Χέγκσεθ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
"Ενισχύουμε την αμυντική μας βιομηχανική βάση, ώστε να κατασκευάζουμε επί 2, επί 3, επί 4 φορές τα πυρομαχικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι όλα τα [επιχειρησιακά] σχέδιά μας θα χρηματοδοτηθούν σωστά σε όλο τον κόσμο", είπε.
Μάλιστα, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι "υπομονετικός" και θέλει να κάνει μια "μεγάλη συμφωνία" που θα διασφαλίζει ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
