Στη Δραπετσώνα, μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε σε παιδική χαρά το μεσημέρι. Το περιστατικό συνέβη στις 13:20, ευτυχώς χωρίς θύματα, όπως μετέδωσε το Star.
"Από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα γιατί την ώρα που έπεσε το δέντρο, ακριβώς σε αυτό εδώ το σημείο ήταν ένα κοριτσάκι, δίπλα στις κούνιες. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται ένας θόρυβος από το σπάσιμο του δένδρου, το οποίο αρχίζει να πέφτει. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, η μητέρα φωνάζει στο παιδί "Τρέξε, τρέξε, φύγε γρήγορα από εκεί"¨και την τελευταία στιγμή, την ώρα που το δέντρο έπεσε κάτω, η μικρή πρόλαβε να φύγει", περιέγραψε.
Το δέντρο είναι ένα μεγάλο πεύκο με χοντρό κορμό, με το βάρος του να εκτιμάται πάνω από έναν τόνο. Η παιδική χαρά έχει αποκλειστεί ενώ η αστυνομία αναμένεται να πάρει καταθέσεις από τους αρμόδιους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
