Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/9) η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η ηθοποιός, η οποία συνδεόταν μαζί του με μακροχρόνια φιλία αλλά και κουμπαριά, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την απώλεια του τραγουδιστή.
Η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται έξω από τον ναό για να του αποτίσει φόρο τιμής. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μοιράστηκε μέσω Instagram στιγμιότυπα από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, ενώ ακούγεται το τραγούδι του "Με Λένε Γιώργο".
Μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός περιέγραψε τη στιγμή που στάθηκε μπροστά στο φέρετρο του φίλου και κουμπάρου της. Η ίδια αναφέρθηκε στη βαθιά της οδύνη, αλλά και στην αδυναμία της να συνειδητοποιήσει ότι εκείνος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Όπως έγραψε: "Έτσι ήθελα να σε αποχαιρετήσω. Στη 'μεγάλη αγρυπνία'. Μαζί με χιλιάδες κόσμο, με τεράστια αγάπη. Στάθηκα πάνω από το φέρετρό σου. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει, δε μπορώ να πιστέψω πως έφυγες. Παιδάκι μου, πλάσμα μου, άγγελέ μου".
Η σχέση των δύο καλλιτεχνών είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα και με τον χρόνο εξελίχθηκε σε στενή φιλία. Το 2011, μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέλαβε τον ρόλο του κουμπάρου στον γάμο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, επισφραγίζοντας έτσι τον ιδιαίτερο δεσμό που τους ένωνε.
Η λαϊκή αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας είχε ξεκινήσει από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής και συνεχίστηκε έως το πρωί της Δευτέρας. Χιλιάδες θαυμαστές του τραγουδιστή έσπευσαν στη Νίκαια για να τον αποχαιρετήσουν, με αρκετούς από αυτούς να τραγουδούν γνωστές επιτυχίες του κατά τη διάρκεια της αναμονής.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Η κηδεία του έχει οριστεί για τη 13:00 της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί παρουσία κόσμου, ενώ στη συνέχεια η ταφή του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
