Ταυτοποιήθηκε αλλά ακόμα δεν εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης στο Παγκράτι, που έσπασε το πόδι της μιας 22χρονης επειδή βιαζόταν να περάσει με τη μοτοσικλέτα του και δεν χωρούσε.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, δήλωσε στο ΕΡΤnews για τον δράστη ότι "ο άνθρωπος αυτός ταυτοποιήθηκε τόσο από τα στοιχεία της μηχανής όσο και από την εξέταση της 22χρονης, η οποία έχει αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα τον δράστη".
Ακόμα, η κ. Δημογλίδου ανέφερε ότι ο 59χρονος δράστης είναι σε φυγή, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές τον αναζήτησαν τόσο στο σπίτι του όσο και στον επαγγελματικό του χώρο. Όπως είπε, η διαδικασία του αυτοφώρου έχει λήξει και η δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη θα παραδοθεί στην αρμόδια Εισαγγελία, με την αναμονή για ενδεχόμενη προκαταρκτική διαδικασία προκειμένου να κληθεί να απολογηθεί.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., η 22χρονη, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου και αναγνώρισε τον οδηγό της μηχανής από φωτογραφίες που της υπέδειξαν οι αστυνομικοί. Όπως εξήγησε η κ. Δημογλίδου, ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής, σχολιάζοντας ότι "μένει πολύ κοντά στο σημείο". Ερωτηθείσα για το εάν είχε απασχολήσει στο παρελθόν για κάτι ανάλογο απάντησε αρνητικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα αυξημένα περιστατικά βίας μεταξύ οδηγών.
Το χρονικό της επίθεσης λόγω πάρκινγκ
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η νεαρή καθυστερούσε να παρκάρει σε σημείο που, όπως φαίνεται, ο 59χρονος οδηγός δικύκλου συνήθιζε να αφήνει τη μοτοσικλέτα του. Ο άνδρας φέρεται να της ζήτησε επιτακτικά να μην παρκάρει, λέγοντάς της πως "δεν μπορεί να βγει". Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον 59χρονο να εξυβρίζει τη 22χρονη και, στη συνέχεια, να της επιτίθεται σωματικά.
Όπως περιέγραψε το ίδιο το θύμα, ο δράστης την άρπαξε από τον λαιμό και τη χτυπούσε πάνω στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί στο πόδι και στο χέρι.
Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ουρλιαχτά που ακούγονταν για ώρα, ενώ αναφέρουν ότι η 22χρονη έφερε γρατσουνιές στον λαιμό και έντονη κοκκινίλα στο πόδι.
Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο που καταγράφει τα λεπτά μετά την επίθεση, η κοπέλα διακρίνεται καθισμένη στο πεζοδρόμιο με πάγο στο τραυματισμένο πόδι, δίπλα σε φίλη της, ενώ αστυνομικοί και περίοικοι της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Μετά την επίθεση, ο 59χρονος φέρεται να πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του και να κρύφτηκε σε κοντινή πολυκατοικία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και τον αναζήτησαν τόσο στην οικία όσο και στον χώρο εργασίας του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσουν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
